Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez? Csak számomra gyerekes? Csalódott vagyok nagyon
adtál rá okot?
velem is ezt csinálta az ex csajom hogy én pl nem nézhettem yt videókat mert vele kell foglalkozni, de ő meg azért össz vissza flörtölt pasikkal mellettem mikor ott voltam ekkor én is fel kaptam a vizet és mondtam dolgokat.
és ugyan így lett itt belőlem kérdés itt hogy mekkora 1 tahó vagyok.
itt kereste az ön igazolást a csaj.
ez csak azért írom le hogy mindenki lássa hogy egy éremnek kettő oldala van és nem biztos hogy a kedves kérdező mind a 2 oldalt reprezentálja.
ja és csak szólok hogy a pasid még jobban ki fog akadni hogy ha megtudja hogy innen szeded az érveket és ki teregeted a magán életi problémáitokat ne adj isten egészen véletlenül pont úgy hogy neked lejtsen a pálya;) csak szóltam nem kell megköszönni:)
Exem volt ilyen. Bármi nem tetszett neki, egybõl akkor ô megy, vissza se jön. Ez tartott tiz percig, mert nem szakitani akart, csak bántani. Azon is kibukott, hogy nem vele foglalkoztam öt percig, vagy a kolléga hozott haza kocsival.
Komolyan kellett volna vennem az elsõ jeleket. Mire rájöttem, hogy egy nárcisztikus pszichopata, már nem volt könnyû megszabadulni tõle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!