Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ehhez? Bovebben lent.
Regebben olvastam egy konyvet, ami abban megfogott alkotta meg a kerdesem.
Szoval a sztori:
Anyuka, apuka, anyuka elso hazassagabol egy es egy kozos gyerek.
Apuka reggel elmegy dolgozni, a nap folyaman kiderul, hogy nincs a munkahelyen. Nem az felesege nyomozott utana, hanem a ferfi fonokenek a nejevel beszelt es azalatt a beszelgetes alatt beszelt a fonokkel is, aki mondta, hogy aznapra szabadnapot kert a ferje. Ezt parszor eljatszotta az evek alatt egy idobe volt, hogy hetvegeken el kell utaznia megbeszelesekre, stb. A no nem akarta felrugni a csaladi beket, ezert ugy tett, mintha nem tudna, hogy a ferje nem dolgozik. Ez ment addig, amig a kozos gyerek iskolas lett. 8ev utan ismet surubbek lettek a hazug napok, majd egy frappans levelet irt, osszecsomagolta a gyerekek cuccait es a sajatjat, majd vegleg kileptek a ferfi eletebol ugy, hogy az semmifele modon ne tudja veluk felvenni a kapcsolatot.
Ti mit tettetek volna a no helyeben?
Irhat ferfi is forditott esetkent, ahol a no csinalja ezeket.
Tipikus amerikai, életszerűtlen ostobaság.
A férfi beadja a válópert, majd a bíróság előkeríti a feleséget. Vagy elválasztják őket a feleség távollétében? (Nem vagyok jogász.) Mindenesetre a láthatást megítélik a férjnek, aki ezek után akár a rendőrséggel is kerestetheti a gyerekét.
Szóval ez Magyarországon képtelenség lenne. Az amerikai jogrendet nem ismerem.
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha az anyuka otthon volt a kicsikkel, és a férfi is lógott munkából, akkor honnan volt pénzük?
Magyarországon ez több szempontból is kivitelezhetetlen lenne. Nyílt titok persze, hogy sokan fekete munkából élnek jól, de a leírásban az volt, hogy a férj sehol sem dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!