Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha a ti pasitok mikor fel kell melletetek arra kér maszírozd meg ti ehhez mit szólnátok?
Nem valahányszor együtt vagyok vele feszt azt akarja maszirozgassam őt, hogy a vérkeringés benne jól müködjön, és még ébredés után is ezzel nyaggatot. Hát én ennek nem örültem, annak se hogy ő gyakrabban van nálam, sőt én nála csak 3szor voltam egy kétszintes házban lakik az anyjával az anyja a lenti szinten ő a fenti szinten én egy kicsi panelban lakok, mégis ő gyakran nálam log, velem eszik, velem tölti az idejét, és folyton azt akarja hogy kényeztessem őt.
Ja és hozzá teszem, ő azt állítja ő szeret engem.
Micsoda problèmáitok vannak 😒.
Masszírozd meg aztán tedd oda hogy ő is megmasszírozzon téged.
Képzeld én mèg reggelit is készítek magunknak felkelès után-huu.
Én személy szerint, szeretem masszírozni a párom vagy épp csak simogatni a hátát.
Nálunk ez kölcsönös.
A reggeli kávém előtt békén lehet hagyni!
Amúgy szerintem itt nem az a probléma, hogy megkért egy masszázsra, hanem az, hogy rád telepedett. Hogy egyenlőtlen a kapcsolat. Hogy te többet adsz, neki meg ez így teljesen jó.
Az hogy "szejetjeeeeeeeeekk" nem tudom hogy képes elvenni a nők eszét.
Figyelj: "Én vagyok Angela Merkel!" Igaz? Nem. Elhiszed? Nem. Ezek csak szavak. A "Szeretlek" is csak egy szó. Ki lehet mondani anélkül hogy igaz lenne.
Mikor az exemmel együtt voltam, a kapcsolatunk utolsó 6 hónapjában napi szinten gondolkodtam azon, hogy szakítani akarok, aztán ha olyan volt a helyzet mégis mondtam neki hogy szeretem. Semmit nem jelentett.
23 N
De van, akinek jelent valamit.
Nem csak mondani, tenni is lehet dolgokat úgy, hogy utálod a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!