Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez? Csak számomra gyerekes? Csalódott vagyok nagyon
Kedves kommentelők! Köszi a meglátásokat! Főzök is igen, sőt kicsit túl is tolom a törődést mert sokszor 9kor csinálok neki vacsit mikor megérkezik hozzám edzés után. Mert nálam “lakik”.
Akkor kiegészíteném: megmasszíroztam majd Szeretkeztünk azután massziróztam 15 percet a fejét mert tudom hogy imádja, én kértem hogy feküdjön a hasamra, hogy még masszírozzam kicsit.Eközben írt rám a barátom. És igen ő is tudja hogy nagy a gáz náluk, és ő is jóba van vele is meg a barátomfeleségével is!
Mint elmondtam én is van hogy 1-2 hétig nem is beszélek a barátommal, ritkán van náluk gáz, 10 éve kb ez a 2. és most aznap 2x hívott fel! Nem folyamatosan beszélünk!
Ellenben az ő kezében rengeteget van a telo, neki éjjel ks irkálnak, illetve egyszer volt egy megalázó eset is amikor szex után szó szerint még le swm szálltam a facet nyomta, akkor bocsánatot kért mert baromi szarul esett, na itt nálam ilyeneől szó sem volt!
Azt mondta zavarta,hogy egy kézzel nyomkodtam csak a fejét, hisz megígértem, h megmasszírozom…
Nem érzem magam hibásnak abban mert ha valamit sérelmezek akkor olykor azt elmesélem a barátaimnak, kiventillálom. Nem heti szintű dolog ez, az meg hogy ha neki égő amit csinál és ne mondjam el azt sajnálni tudom csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!