Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez? Csak számomra gyerekes? Csalódott vagyok nagyon
Te nem tudsz értelmezni semmit.
Sem válaszolni egyszerű kérdésre, miszerint tetszene-e hogy a barát nője olyan jóba lenne a pároddal, mint te a baráttal.
Mivel nem válaszoltál és mivelhogy gyerekes vagy bizony kicsapnád a hisztit, hiszen téged is zavar hogy a párodnak irkalnak és ahelyett hogy rá szólnál vagy kitennéd csak panaszkodni tudsz.
"Csalódtam nagyon, mondtam,hogy majd megkérdezem a barátomat,hogy gáz-e hogy emiatt így itthagy,milyen viselkedés ez. Mondtam tartsa magát ahhoz, amit mondott, (hogy befejezte velem). Annyira roaszul esett amiket mondott, ti mit gondolnátok/tennétek?"
És mégsem szakítasz, valószínűleg nem is fogsz!
Akkor nem vagy értelmileg gyegyós szinten? Dehogynem.
"Kedves barátnak tessék rendeznie a saját problémáit, nektek szintúgy, nem egymás életét élni!"
Aztán mehettek majd sírni az emberek kategóriába, ha épp nincs pasi/csaj, hogy senki le se szar.
Nem addig barát a barát, amíg nincs dugható opció.
38. Lehet benne valami! Ezt megfontolom.
Gondolom állandó jelleggel, amikor a kettőnk idejéből vesznek el ezek a dolgok jelentősen, akkor azért csak zavaró lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!