Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez? Csak számomra gyerekes? Csalódott vagyok nagyon
Előzmény? Figyu, nekem volt csajom, aki esténként folyamatosan a telefonját bszkurálta, le se szarta hogy ott vagyok. Megalázónak gondoltam és vége is lett (nem csak ezért).
Abban igazad van, hogy gyerekesen reagált, csak mivel a körülményeket nem tudjuk, így élnék azzal a felvetéssel, hogy esetleg a párod most sokallt be attól, hogy folyamatosan mások életét éled, nem pedig vele foglalkozol.
Leírtam! Összebújtunk, megmasszíroztam, én! utána odabújtam mondtam gyere masszírkálom a fejed. Semmi nem történt előtte a szeretkezésen kívül! Én fél évbe kb 1x irkálok este akkor is caak a barátaimmal. Válás közelében van, most friss neki, nem hagyom cserben , 7 perces beszélgetésről van szó. A páromnak éjjel is irkálnak a barátai.
És igen, ha olyat mond ami sért és nem érzem jogosnak nekem valakivel meg kell osszam, nem mindent osztok meg csak ami nagon bánt. Nem önigazolást várok csak kiventillálom.
Pont a párom nyomokodja a telot állandóan amiért én nem is szólok
De miért nem szakítasz, ha olyan rossz köztetek a viszony?
Azért, mert oltári módon gyenge vagy és kész! Mi van a barát egyszer se mondta, hogy jobb lenne szakítani? :D
Miféle barát ő amikor látja hogy szenvedsz és normális tanácsot nem ad?
Egyébként meg ne hazudj, nagyon átlátszó vagy. Az a barát nem egyszer keresett fel és te se őt, úgyhogy igen van oka kiakadni rajtad.
A barát 2 napja szarban van, nem irkálunk, van hogy 1-2hétig nem is beszélünk. De pont attól barátom mert bmi van elpanaszolhatja, meghallgatjuk egymást…
Felhív napközben 2x is az utóbbi 2 napban, ezzel semmi gond. A pàrommal is beszélnek. Csak neki nem mondja el a dolgait nyilván.
Egyébként igen, abban igazad van hogy gyenge voltam eddig is, mindig megbocsátottam neki az ilyesmit, hogy szavakkal bánt
Te mit szólnál hozzá, hogyha a párod a magánéleteteteket megosztaná a barátod nejével? Minden kis vitát, nem egyetértést? Kérdező, naponta 2x hív jelenleg, de havonta 2x beszéltek olyan dolgokról is amihez nincs közöd.
Én esküszöm azon se csodálkoznék, hogy a barát MIATTAD IS válna a nejétől pontosan azért, mert minden szart tudsz róluk!
Kivel vagytok párban együtt a haverral, vagy a partnerekkel? Úgy tűnik hogy a haverral!
Nevetséges, hogy védekezel és az is hogy oda vágtad a párodnak, hogy vajon majd mit szól a barát a történtekhez! XD
Nőjjetek fel mindketten és ha egyszer olyan jóba vagytok legyetek együtt! XD
28. Tipikus nő, aki egy élő szulejmán sorozat-gyár - kavarja a szart - és aztán rácsodálkozik a következményekre.
Kedves barátnak tessék rendeznie a saját problémáit, nektek szintúgy, nem egymás életét élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!