Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallotta, hogy nagyon kövér vagyok szerinte, és ez zavarja, mit lehet tenni? (Bővebben lent)
Már fél éve együtt vagyunk. Általában meztelenül nem látjuk egymást, az a dolog is sötétben történik. Eddig azt hittem, csak prűd, mert valahol tényleg az. De tegnap hidegzuhanyként ért, hogy direkt van sötét, és direkt nem akar ruha nélkül látni, mert kövér vagyok. Ez igy fél év után derült ki. Mondta, hogy ettől függetlenül szeret, én is szeretem, de most nagyon rosszul érzem magam. Ha ezentúl lekapcsolja a villanyt, mindig ez fog eszembe jutni, hogy "undorodik" tőlem. Meg az is fura, hogy pedig ő mondta először, hogy tetszem neki, tehát ő kezdeményezett, ő akart velem lenni.
Tudom, le kell fogynom, de az minimum hónapok, de inkább 1 év. Ezenkívűl mit tudok tenni? Valaki volt hasonló helyzetben?
Komolyan vannak ilyen emberek akik olyanokkal vannak "kapcsolatban" akik undorodnak tőlük?!
Menj már!
A rövid távú megoldás az az amit eddig csináltatok, hogy ruha+villany leó.
Tényleg ketogén diéta ahol szénhidrátot is eszel? A kovász a liszt szénhidráttartalmát "eszi", a glutén meg egy fehérje, nem csinál vele semmit a kovász, csak "telefingja" neked, amitől szivacsos állagú lesz a kenyered.
3 vagy 5 pontos méréssel határozd meg a testzsírszázalékod kérdező, ennek neten utána tudsz nézni vagy edző tud segíteni benne. A kalóriabeviteled igazítsd ahoz a tömegedhez, ami a testzsírod levonásával kijön. A kajádat fehérje/zsír-ra súlyozd, minimális szénhidráttal, szénhidrátot csak edzésnapokon egyél edzés előtt 2-3 órával, hogy legyen erőd végezni.
Ha az életbe nem sportoltál semmit, kb fél-egy évig majdhogynem attól is fejlődsz, ha a rutinod nem tökéletes. Edzővel állítsatok össze egy súlyzós erősítő edzéstervet, kardiót csak bemelegítésként/levezetésként végezz míg túlsúlyos vagy. Az izületeid hálásak lesznek érte. A mérlegtől ne ijedj meg, többet fog mutatni, ahogy az izmaid nőnek és megtelnek vízzel és feltöltődnek a glikogénraktárak. Centit használj, a méreteiden fogod először észrevenni a fogyást, nem a mérlegen. Mérj vádlit, combot, derekat, csípőt, mellkast, felkart és vállat. Ezeket jegyezd le a súlyoddal egyetemben és mérd újra 2 hetente-havonta, amit szintén lejegyzel, így nyomonkövetheted a fejlődésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!