Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom kövér és már nem találom vonzónak?
Az igaz, hogy amikor megismerkedtünk akkor is volt hasa de mondta, hogy jár edzni mert le szeretne fogyni. Azóta eltelt egy év és a pocakja még nagyobb lett. Hatalmas tokája van, mintha két ajka lenne neki. Még mindig jár edzeni de semmit nem ér mivel az étrendjén nem változtat. Sokat eszik...szerintem már unalmában is zabál. Édességet szinte napi szinten fogyaszt. A munkája is laza, itthonról dolgozik maximum négy órát. A másik négy óra alatt amíg hazaérek a nyolc órás melóból ő felfekszik a kanapéra és sorozatot néz.
El vagyok keseredve mert jó ember, jól bánik velem. Szeret engem. Én már szóltam neki, hogy szeretném ha kicsit fogyna (+10kg felesleg van rajta). Ilyenkor pár napig igyekszik zöldséget is enni de utána minden kezdődik elölről. Nem szeretnék a súlya miatt szakítani. Bátorítom, egészségesen kajálok én is, hogy példát mutassak neki...de mind hiába.
A párkapcsolatnak fontos része a fizikai vonzalom. Ha neked így nem jön be, és hajlandóságot sem mutat a változásra, akkor dobd.
Mondom ezt úgy, hogy a páromon nagyjából 25kg felesleg volt, amikor összejöttünk, és én maximálisan vonzódtam hozzá.
Nemtudom 10kg valòban ilyen durva lenne e valakin....
Inkàbb elhidegültèl sztem vagy màs oka lehet ennek.
Csak saccoltam a +10kg...nem tudom pontosan mennyi. Engem nem is a számok érdekelnek, hanem inkább a fizikai megjelenése. Egy 30 éves fiatal férfiról van szó nem egy 50 évesről.
Én bátorítom mindenben. Szoktam csinálni egészségesebb ételeket de a múltkor is kajált itthon oszt valami dolga volt a városban és az első dolga az volt, hogy az üzletből még vegyen valami péksüteményt. Ajánlottam, hogy menjen el egy személyi edzőhőz...beszállok a költségekbe. Erről azonban hallani sem akar, mert azok mind komolytalanok. Ha rendelünk kaját vagy étteremben eszünk akkor a cola kötelező.
Állandóan mondja, hogy szeret és ezzel megnehezíti a szakítást mert rettenetesen sajnálom. Nagyon jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!