Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom kövér és már nem találom vonzónak?

Figyelt kérdés

Az igaz, hogy amikor megismerkedtünk akkor is volt hasa de mondta, hogy jár edzni mert le szeretne fogyni. Azóta eltelt egy év és a pocakja még nagyobb lett. Hatalmas tokája van, mintha két ajka lenne neki. Még mindig jár edzeni de semmit nem ér mivel az étrendjén nem változtat. Sokat eszik...szerintem már unalmában is zabál. Édességet szinte napi szinten fogyaszt. A munkája is laza, itthonról dolgozik maximum négy órát. A másik négy óra alatt amíg hazaérek a nyolc órás melóból ő felfekszik a kanapéra és sorozatot néz.

El vagyok keseredve mert jó ember, jól bánik velem. Szeret engem. Én már szóltam neki, hogy szeretném ha kicsit fogyna (+10kg felesleg van rajta). Ilyenkor pár napig igyekszik zöldséget is enni de utána minden kezdődik elölről. Nem szeretnék a súlya miatt szakítani. Bátorítom, egészségesen kajálok én is, hogy példát mutassak neki...de mind hiába.

2023. jún. 21. 17:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Akkor hagyd ott! Keress egy soványat! Hát ha ő is jól fog bánni veled.
2023. jún. 21. 17:37
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Plusz tíz kilóval akkora tokája van, mintha két ajka lenne? Mihez képest plusz tíz kiló? 100 kilóhoz? Én 70 kilós nő vagyok, de nincs tokám, pedig 15 kilót is fogyhatnék.
2023. jún. 21. 17:45
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem akarsz emiatt szakítani? Ha már most egy dagadt lusta disznó, mi lesz belőle később?
2023. jún. 21. 18:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A párkapcsolatnak fontos része a fizikai vonzalom. Ha neked így nem jön be, és hajlandóságot sem mutat a változásra, akkor dobd.

Mondom ezt úgy, hogy a páromon nagyjából 25kg felesleg volt, amikor összejöttünk, és én maximálisan vonzódtam hozzá.

2023. jún. 21. 18:34
 5/21 anonim ***** válasza:
mondd meg neki őszintén de szerintem azzal barátkozz meg hogy soha nem lesz egy kigyúrt Adonisz. Viszont jobban kéned igyekezni ha tudja hogy gond van. Mondom ezt úgy hogy én is kövér vagyok és nem bírok lemondani 1-2 dologról. Mondjuk nekem nincs is barátnőm.
2023. jún. 21. 19:06
 6/21 anonim ***** válasza:
Azert plusz 10 kg egy ferfin meg nem kellene, hogy ekkora kiakadast jelentsen. Nagyon alacsony, vagy miert?
2023. jún. 21. 20:58
 7/21 anonim ***** válasza:

Nemtudom 10kg valòban ilyen durva lenne e valakin....

Inkàbb elhidegültèl sztem vagy màs oka lehet ennek.

2023. jún. 21. 21:26
 8/21 anonim ***** válasza:
Fèrjem kb 80-85 kilò volt, mikor megismerkedtünk, most 95. Nekem ez nem problèma, vonzò ugyanúgy, bár ha őszinte akarok lenni magammal s vele is, mondtam is ezt neki amúgy, hogy talán MINIMÁLISAN zavar, de csak amiatt, mert ha szexelünk útban van a hasa nèha :D Amúgy meg izmos pasas, csak a hasára megy a zsìr, fizikai munkát is nyom, jòl is nèznènk ki, ha 10 òrás melò után zöldsègsalátával várnám. Edzeni neki nincs ideje, elèg a munka ès a család, de ètrendben most odafigyel ès fogyott is már 3 kilòt. Neki a nassolás, túl nagy porciòk miatt nagy a hasa. Hiába edz a párod, ha zabál ès ráadásul nem a jòkbòl zabál. Ki kell mèrni mèrlegen az adagokat ès vezesse az app-ban mit eszik, mennyit, ott megtudja cca hány kcal-t visz be ès megtanulja mennyit ajánlatos ennie. Mindennapos mozgás is megkène legyen, legalább egy nagy sèta keretein belül...Beszèlj vele erről, ha már nem tartod vonzònak az nagyon nem jò, pròbálj segìtő kezed nyűjtani neki. Ne vegyetek nasit, ami nincs, azt nem.lehet felzabálni...
2023. jún. 21. 21:43
 9/21 A kérdező kommentje:

Csak saccoltam a +10kg...nem tudom pontosan mennyi. Engem nem is a számok érdekelnek, hanem inkább a fizikai megjelenése. Egy 30 éves fiatal férfiról van szó nem egy 50 évesről.

Én bátorítom mindenben. Szoktam csinálni egészségesebb ételeket de a múltkor is kajált itthon oszt valami dolga volt a városban és az első dolga az volt, hogy az üzletből még vegyen valami péksüteményt. Ajánlottam, hogy menjen el egy személyi edzőhőz...beszállok a költségekbe. Erről azonban hallani sem akar, mert azok mind komolytalanok. Ha rendelünk kaját vagy étteremben eszünk akkor a cola kötelező.

Állandóan mondja, hogy szeret és ezzel megnehezíti a szakítást mert rettenetesen sajnálom. Nagyon jó ember.

2023. jún. 21. 21:58
 10/21 anonim ***** válasza:
De amúgy már konkrétan elmondtad neki, hogy ez téged zavar? Kérted, hogy változtasson, mert egyébként rá fog menni esetleg a kapcsolatotok?
2023. jún. 21. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!