Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők/lányok,szerintetek is beteg,aberrált,perverz
stb.,az a férfi,aki benneteket tart vonzónak,lát
szépnek?
Figyelt kérdés
A héten váltottam pár levelet egy hozzám hasonlóan a rendkívül kövér nőket szerető sráccal. Ő is azt mondta,hogy mindennek elmondják az miatt,hogy a hatalmas méretű nőket szereti. Én ugyanezt tapasztaltam.
Én kövér nőként inkább úgy látom, hogy amég ez csak preferencia szintjén van, vonzónak tart, mint nőt, addig nincs semmi baj, de van az a pont, amikor minden erre van kiélezve, folyamatosan erről van szó, szinte attól elélvez, hogy megfogja a hasamat pl, az már inkább beteges szerintem.
2021. okt. 1. 23:09
3/26 A kérdező kommentje:
Értem.Inkább arról van szó,hogyha leírja egy férfi,hogy szerinte szépek,vonzóak a nagyon nagy nők,már kapja a fenti jelzőket.
Kár belemenni,hogy aki a kis mellű,nagyon izmos stb. nőket szereti az milyen?
2021. okt. 1. 23:17
4/26 anonim válasza:
Nézd, tedd fel magadnak a kérdést: ha összejönnél egy ilyen nővel, aki eldöntené, hogy le akar fogyni, támogatnád? Ha lefogyna normál súlyúra, ugyanolyan boldog lennél vele?
2021. okt. 1. 23:23
5/26 A kérdező kommentje:
Aki sovány nővel ismerkedik,attól miért nem kérdezik soha,hogyha meghízik a partnere,akkor is boldog lesz-e vele? Ilyet még sehol sem olvastam.....
2021. okt. 1. 23:27
6/26 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel!
Én sosem fogadnám el ha a párom neghízna, én nem abba a nőbe szeretek bele aki meghízott.
Nem tudnak vonzódni hozzá.
Le lehet persze pontozni, de így van.
Tehát ha a kérdező a kövéreket látja szépnek, és a soványakat csúnyának, akkor ezt miért nem toleráljátok?
Miért várjátok el hogy bármekkora méretben vonzódjanak hozzátok nők?
Ha ti válogathattok, akkor a pasasok miért nem?
2021. okt. 1. 23:38
7/26 anonim válasza:
#5 Meg szokták kérdezni, szerintem elég felszínes, aki nem fogadja el a párát mondjuk egy +10-15 kilóval, ha úgy hozza az élet. DE! Óriási különbség van aközött hogy valakinek normál, egészséges testsúlya van, mondjuk 160 centihez 50-70 között, vagy ezt a súlyt éri el, hiszen ez a kívánatos egészségügyi szempontból. Tehát 120 kilóról lefogyni hatvanra, hetvenre egészséges, viszont hatvan-hetvenről meghízni 120 kilóra már sok, egészségtelen. Aki pedig betegesen vonzódik az egészségtelenhez, annál valami nagy baj van. Miért kívánsz a másiknak rosszat? Hogy kiélhesd rajta a perverziódiat? Mert ekkora súlynál már nagyobb esélye van betegségek kialakulásának stb.
2021. okt. 1. 23:47
8/26 A kérdező kommentje:
Késő van vitatkozni......De az miért rossz,ha beleszeretek egy kövér nőbe?
Nem miattam lett túlsúlyos.Így ismertem meg.
2021. okt. 1. 23:56
9/26 anonim válasza:
Azért mert csak a külseje érdekel, ami a normálistól, egészségestől eltér. Ha valaki egy kapcsolatban hízik-fogy tizen kilókat, azt oké, hogy fogadjuk el, de őt fogyásra kéne bátorítani, nem lelkileg konzerválni ebben az állapotában. (Mármint, ha úgy dönt, hogy fogyni akar. A döntés az övé. De egy ilyen hájfétises beteg ember visszahúzná)
2021. okt. 2. 00:03
10/26 anonim válasza:
"Azért mert csak a külseje érdekel"
Minden normális embert az érdekli elsősorban, és a többi csak utána jön. Ez a normális, nem az hogy a "lelkébe szeretek bele"
Ha nincs külső alapján vonzalom, akkor nincs szerelem sem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!