Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér nők/lányok,szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nők/lányok,szerintetek is beteg,aberrált,perverz stb.,az a férfi,aki benneteket tart vonzónak,lát szépnek?

Figyelt kérdés

A héten váltottam pár levelet egy hozzám hasonlóan a rendkívül kövér nőket szerető sráccal. Ő is azt mondta,hogy mindennek elmondják az miatt,hogy a hatalmas méretű nőket szereti. Én ugyanezt tapasztaltam.

Miért van ez? A kövér hölgyek is így vélekednek?

2021. okt. 1. 22:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Még mindig nem fogsz itt becsajozni, kérdező.
2021. okt. 1. 22:42
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
Én kövér nőként inkább úgy látom, hogy amég ez csak preferencia szintjén van, vonzónak tart, mint nőt, addig nincs semmi baj, de van az a pont, amikor minden erre van kiélezve, folyamatosan erről van szó, szinte attól elélvez, hogy megfogja a hasamat pl, az már inkább beteges szerintem.
2021. okt. 1. 23:09
 3/26 A kérdező kommentje:

Értem.Inkább arról van szó,hogyha leírja egy férfi,hogy szerinte szépek,vonzóak a nagyon nagy nők,már kapja a fenti jelzőket.

Kár belemenni,hogy aki a kis mellű,nagyon izmos stb. nőket szereti az milyen?

2021. okt. 1. 23:17
 4/26 anonim ***** válasza:
89%
Nézd, tedd fel magadnak a kérdést: ha összejönnél egy ilyen nővel, aki eldöntené, hogy le akar fogyni, támogatnád? Ha lefogyna normál súlyúra, ugyanolyan boldog lennél vele?
2021. okt. 1. 23:23
 5/26 A kérdező kommentje:
Aki sovány nővel ismerkedik,attól miért nem kérdezik soha,hogyha meghízik a partnere,akkor is boldog lesz-e vele? Ilyet még sehol sem olvastam.....
2021. okt. 1. 23:27
 6/26 anonim ***** válasza:
20%

Egyetértek a kérdezővel!

Én sosem fogadnám el ha a párom neghízna, én nem abba a nőbe szeretek bele aki meghízott.

Nem tudnak vonzódni hozzá.

Le lehet persze pontozni, de így van.

Tehát ha a kérdező a kövéreket látja szépnek, és a soványakat csúnyának, akkor ezt miért nem toleráljátok?

Miért várjátok el hogy bármekkora méretben vonzódjanak hozzátok nők?

Ha ti válogathattok, akkor a pasasok miért nem?

2021. okt. 1. 23:38
 7/26 anonim ***** válasza:
63%
#5 Meg szokták kérdezni, szerintem elég felszínes, aki nem fogadja el a párát mondjuk egy +10-15 kilóval, ha úgy hozza az élet. DE! Óriási különbség van aközött hogy valakinek normál, egészséges testsúlya van, mondjuk 160 centihez 50-70 között, vagy ezt a súlyt éri el, hiszen ez a kívánatos egészségügyi szempontból. Tehát 120 kilóról lefogyni hatvanra, hetvenre egészséges, viszont hatvan-hetvenről meghízni 120 kilóra már sok, egészségtelen. Aki pedig betegesen vonzódik az egészségtelenhez, annál valami nagy baj van. Miért kívánsz a másiknak rosszat? Hogy kiélhesd rajta a perverziódiat? Mert ekkora súlynál már nagyobb esélye van betegségek kialakulásának stb.
2021. okt. 1. 23:47
 8/26 A kérdező kommentje:

Késő van vitatkozni......De az miért rossz,ha beleszeretek egy kövér nőbe?

Nem miattam lett túlsúlyos.Így ismertem meg.

2021. okt. 1. 23:56
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Azért mert csak a külseje érdekel, ami a normálistól, egészségestől eltér. Ha valaki egy kapcsolatban hízik-fogy tizen kilókat, azt oké, hogy fogadjuk el, de őt fogyásra kéne bátorítani, nem lelkileg konzerválni ebben az állapotában. (Mármint, ha úgy dönt, hogy fogyni akar. A döntés az övé. De egy ilyen hájfétises beteg ember visszahúzná)
2021. okt. 2. 00:03
 10/26 anonim ***** válasza:
36%

"Azért mert csak a külseje érdekel"

Minden normális embert az érdekli elsősorban, és a többi csak utána jön. Ez a normális, nem az hogy a "lelkébe szeretek bele"

Ha nincs külső alapján vonzalom, akkor nincs szerelem sem

2021. okt. 2. 00:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!