Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők/lányok,szerintetek is beteg,aberrált,perverz stb.,az a férfi,aki benneteket tart vonzónak,lát szépnek?
A héten váltottam pár levelet egy hozzám hasonlóan a rendkívül kövér nőket szerető sráccal. Ő is azt mondta,hogy mindennek elmondják az miatt,hogy a hatalmas méretű nőket szereti. Én ugyanezt tapasztaltam.
Miért van ez? A kövér hölgyek is így vélekednek?
Szerintem nincs benne semmi beteg, vagy aberrált. Kinek ez jön be, kinek az.
Én 35 éves vagyok és szinte egêsz életemben kövér voltam. Ennek ellenére boldog kapcsolatban élek a férjemmel most már 12. éve. Úgy szeret engem ahogy vagyok. Engem. Nem azt, hogy éppen hány kiló vagyok, kövér vagyok, túlsúlyos, vagy épp normál súlyú, hanem engem mint embert. A szexuális életünk is aktív és êlvezetes mindkettőnk számára:)
Már lefogytam, de csak azért mert a szervezetemet megviselte a felesleg.
Voltam 170kg, még 2,5évvel ezelőtt, akkor is szeretett, és most 69kilósan is szeret. Ennyi. (175cm magas vagyok egyébkênt).
Teljesen normális férfi, nincs vele semmi problêma. A legjobb ember akivel valaha találkoztam, és a legjobb pasi is:)
Őt egyszerűen nem zavarja a súlyfelesleg. Szeretett vele, és szeret nélküle is.
Én voltam nagyon vékony, AA kosaras(szinteteljesen sík mellű) alacsony(170 alatti) nő. Minden férfi, aki bepróbálkozott nálam, beteg volt. Egyrészt mert fiatalabbnak gondoltak, és úgy nyomultak rám, másrészt mert bejött nekik a testalkatom.
A korosztályomból mittudomén max 5 év korkülönbséggel még oké volt, de 10+nál már nagyon betegnek tartottam az ilyesmit. Úgy néztem ki 18-23ig, mint egy 12 éves kislány, és volt, akinek ideális volt a kinézetem 50 kiló alatt, a nőiesség minden jele nélkül, vékony csípővel, lapos mellkassal, gyerekes arccal. Úgy éreztem az alakom kell másoknak, és nem is tévedtem sokat. Általában preferáltam azt, akinek volt más testalkatú exe is, vagy több alakot látott vonzónak, nem csak egyet.
Most átlagos súlyban vagyok, átlagos mellmérettel, egész máshogy állok hozzájuk, mivel a csípőm végre szélesebb, a mellem nagyobb, felnőttnek néz ki a testem, azt gondolom normális dolog vonzónak látni(attól függetlenül, hogy nem tetszik mindenkinek). Teljesen megértem, ha túlsúlyos lennék ugyan arra tudnék gondolni, mint korábban nagyon vékonyként.. hogy a testalkatom miatt kellek nekik, mert valami kompenzálnak(a szub férfiak vonzódnak kövér nőkhöz elsősorban), de ezzel még jobban ki tudnék békülni, mint azzal, aki a fölényét akarja fitogtatni a gyerek-tinilánytestű emberen.
Szóval nem tetszene. Aki valami szélsőség, az számíthat rá, hogy nem átlagos vonzalommal közelednek felé az átlagos emberek. Egyedül akkor tudnék/tudtam kibékülni ezzel, amikor anoniman ismertek meg, úgy, hogy először a személyiségem szerették meg, onnantól pedig már lényegtelennek éreztem a megjelenést. Szerintem kövér nőként is ezt csinálnám.
#13 Gondolom nem tűnik fel, hogy nem ilyen emberekről beszélünk. Te magad mondtad ki: őt NEM ZAVARTA a súlyfelesleg, azaz szeretett akkor is, amikor lefogytál. De a kérdező perverz és őt ez izgatja.
#11 Kérdező miért nem vagy még mindig ezekkel a csodálatos nőkkel, ha minden olyan szépen klappolt velük? Talán mert tényleg a belső a fontos és az nagyon nem klappolt? Vagy dobott a 192 kilós csaj egy másik hájfétisesért? Vagy ugyanúgy beleunsz ezekbe a nőkbe, mert a belsejük már nem is érdekel?
Két felnőtt ember párkapcsolata alapvetően SZEXUÁLIS eredetű vonzalmon kell hogy alapuljon.
Fontos a személyiség, a belső is, de az alapvető leginkább a külső szerinti vonzalom, mert a szexualitás a párkapcsolatok alapja. Ha nem az lenne, azt már úgy hívnánk: barátság
Ezen az alapvetésen azt mondanám:
Nekem egy nő csak addig vonzó amíg egy bizonyos "normális" súlyt tartani tud, azaz nem kövér. Soványként tudok beleszeretni, és soványként (amiben benne vagy a normál testalkat is, némi felesleggel) is tudok hozzá vonzódni.
Namost kérdezőnk fordítva van bekötve, aberrált vagy sem.
Ő a kövér nőkhöz tud vonzódni, így ha az lefogyna, természetes hogy már nem tudna ugyanúgy vonzódni hozzá. Szerintem ebben semmi kivetnivaló nincs, mert ugyebár senkit nem kényszeríthetünk hogy ahhoz vonzódjon amit mi akarunk. Tehát butaság azt elvárni bárkitől is hogy valakihez csakis az ő szép lelkéért vonzódjon, ez egy bullshit.
Mindenki ahhoz vonzódik amihez csak akar, és én nem nevezném ezt beteges fétises vonzódásnak, egyszerűen természetes vonzalomnak annál inkább
Ezzel is teljesen egyetértek.Többször leírtam már,hogy vannak még érdekes ízlések:akinek az izmos nők tetszenek,akiknek a kis mellű,fiús lányok stb.
Ők is fétisesek? Mindenkinek más az ízlése,szerencsére.....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!