Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér nők/lányok,szerintetek is beteg,aberrált,perverz stb.,az a férfi,aki benneteket tart vonzónak,lát szépnek?
A héten váltottam pár levelet egy hozzám hasonlóan a rendkívül kövér nőket szerető sráccal. Ő is azt mondta,hogy mindennek elmondják az miatt,hogy a hatalmas méretű nőket szereti. Én ugyanezt tapasztaltam.
Miért van ez? A kövér hölgyek is így vélekednek?
20#
Ha én leginkább a csókra izgulok fel, de kizárólag sovány nők esetén, akkor én most fétises vagyok vagy sem?
Van olyan is akkor hogy csókfétis?
Annak, aki a vonzalomról írt:
Ne keverd a szexuális vonzalmat a kinézettel! Simán gerjedhet az ember nem szép emberre szexuálisan, nekem egy csomó különböző exem volt testalkatra, magasságra, arcra, haj, bőrszínre, típusra, olyanok is, akikről tudtam, hogy nem szépek, de hűű, amilyen vonzóak voltak szexuális értelemben.. A szexuális vonzalmat nem a testalkat ébreszti alapvetően. Akinél igen, az fétises, mindegy, hogy izmosra, vékonyra, vagy kövérre gerjed.
A fétis nem jelent kizárólagosságot, csak kifejezett vonzalmat. A lábfetisiszta is beindul a meztelen nő látványától, csak nem arra fog gondolni, hogy a melleit tapogatja vagy szpatja a nőt, hanem arra, hogy a lábait fogja csókolgatni!
Egyébként sok férfinak nincs merevedése sima meztelen nőre, nem csak a fetisiszták közt vannak ilyenek, nekik más bajuk van.
Túlsúlyos nőknek vannak ám testszaguk is. Olyan nővel nem fekszek össze aki alapból testszagu. Friss tus után értem!
Itt nem csak a kövér nőkre értem hanem vannak vékonyak vagy és teltebbek is. Fel nem áll rájuk, ráadás a kövérség, azt nem hiszem el hogy nem tudnak lefogyni, lelki bajuk van hogy állandóan esznek.
Utolsó nincs testszaguk, micsoda marhaság ez! Plusz én is állandóan eszem, csak nem hízom el tőle, általában nekünk van így lelki bajunk, a stressz rendkívül fogyaszt, ha az ember teste mindig "készenléti" állapotban van.
Tök oké, ha valaki nem bírja a kövér nők testalkatát, de ilyen hülyeségek miatt.. szerintem neked van lelki bajod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!