Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom kövér és már nem találom vonzónak?

Figyelt kérdés

Az igaz, hogy amikor megismerkedtünk akkor is volt hasa de mondta, hogy jár edzni mert le szeretne fogyni. Azóta eltelt egy év és a pocakja még nagyobb lett. Hatalmas tokája van, mintha két ajka lenne neki. Még mindig jár edzeni de semmit nem ér mivel az étrendjén nem változtat. Sokat eszik...szerintem már unalmában is zabál. Édességet szinte napi szinten fogyaszt. A munkája is laza, itthonról dolgozik maximum négy órát. A másik négy óra alatt amíg hazaérek a nyolc órás melóból ő felfekszik a kanapéra és sorozatot néz.

El vagyok keseredve mert jó ember, jól bánik velem. Szeret engem. Én már szóltam neki, hogy szeretném ha kicsit fogyna (+10kg felesleg van rajta). Ilyenkor pár napig igyekszik zöldséget is enni de utána minden kezdődik elölről. Nem szeretnék a súlya miatt szakítani. Bátorítom, egészségesen kajálok én is, hogy példát mutassak neki...de mind hiába.

2023. jún. 21. 17:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Természetesen szóltam neki. Sőt, nem csak megkértem hanem én is járok vele edzeni és egészségesen kajálok, hogy mot1váljam. Szervezek aktív közös programokat. Ha édességet eszik csúnyán nézek rá (reflexből). Nem egy vitánk volt ebből.
2023. jún. 21. 22:20
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Tehát fiatalok vagytok. Ha nincs házasság, gyerek, bármi ami összeköt, akkor nyugodtan elválhatnak az útjaitok. Nincs abba semmi ördögtől való ha szakítasz. Nem akarsz vele lenni, ne legyél. De azt jobb ha tudatosítod magadban, hogy az emberi test rendkívül érzékeny és változékony. Bármikor beüthet egy hormonzavar, betegség, depresszió, baleset, szülés vagy stb. nálad is ami miatt meghízol. Nem csak monoton hétköznapok ellustulásától lehet meghízni. Ugyan akkor bármikor le lehet fogyni és meg lehet izmosodni. Szerintem itt az a gond, hogy nem őt szeretted eddig sem, hanem azt, hogy jól bánik veled meg jó ember (a külsejével meg eleinte nem volt akkora gondod hogy vissza tartson tőle). Ez már alapból gáz meg bukta ha hosszú távra tervezel. Szóval ő is jobban jár ha dobod.
2023. jún. 21. 22:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Amugy igen. Aki hajlamos a hizasra, annak az eredeti sulyat megtartani is kinszenvedes, foleg a kor elorehaladtaval. Ettol meg neked jogod van nemet mondani erre a pasira. Tisztessegesebb, mint a hata mogott ismerkedni meg megcsalni.
2023. jún. 21. 22:37
 14/21 A kérdező kommentje:

Egyetértek azzal, hogy a test még változik, lelassúl az emszétés, stb. De itt simán önuralom hiányáról és lustaságról van szó.

Sosem csalnám meg...nem tudnék tükörbe nézni. Soha nem csaltam meg egyik barátomat se.

2023. jún. 21. 22:52
 15/21 anonim válasza:
42%
Már ne haragudj meg, hogy lehet ennyire lelketlennek lenni? Leírtad, hogy jól bánik veled és szeret téged, te meg csak a külsőségekkel foglalkozol és gusztustalanul beszélsz róla. Sokkal jobbat érdemelne nálad szegény ember…
2023. jún. 22. 07:21
 16/21 anonim ***** válasza:
56%

15

Neked meg mi a bajod?

Ha a kérdező nem vonzódik a párjához, akkor talán játssza el, hogy mégis?

2023. jún. 22. 07:37
 17/21 anonim válasza:
33%

16

Én képtelen vagyok felfogni, hogy miért ennyire felszínes néhány ember??? Mégis miért ne vonzódna többé a párjához csak azért mert felszedett néhány kilót? Ha a párja csúnyán viselkedne vele, vagy megcsalná akkor persze nyílván nem vonzódna hozzá többé, DE 15-20 kiló miatt ilyen csúnyán beszélni a saját párjáról aki jól bánik vele? Nem az számít, hogy hogyan néz ki hanem az, hogy milyen ember! Százszor inkább egy kövér, de rendes pasi mint egy olyan aki esetleg jól néz ki, de öntelt és gonosz.

2023. jún. 22. 10:37
 18/21 anonim ***** válasza:
33%

17

A vonzalomnak fizikai összetevői is vannak ám. Térj napirendre efölött.

Ez nem felszínesség, ez a valóság.

2023. jún. 22. 10:59
 19/21 anonim ***** válasza:
#15 Már ne is haragudj, de TE hogy lehetsz ennyire lelketlen? Hogy van képed lehordani valakit, aki nem vonzódik a párjához, mert az kövér?!
2023. jún. 22. 13:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Nekem az a minimum, hogy jól bánik velem...én is jól bánok vele. Igyekszek mindig a kedvében járni. Nehogy már meg kéne köszönjem, hogy nem ver meg naponta. Vonzalom nélkül maximum barátságot tudok elképzelni két ember között.
2023. jún. 22. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!