Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom kövér és már nem találom vonzónak?
Az igaz, hogy amikor megismerkedtünk akkor is volt hasa de mondta, hogy jár edzni mert le szeretne fogyni. Azóta eltelt egy év és a pocakja még nagyobb lett. Hatalmas tokája van, mintha két ajka lenne neki. Még mindig jár edzeni de semmit nem ér mivel az étrendjén nem változtat. Sokat eszik...szerintem már unalmában is zabál. Édességet szinte napi szinten fogyaszt. A munkája is laza, itthonról dolgozik maximum négy órát. A másik négy óra alatt amíg hazaérek a nyolc órás melóból ő felfekszik a kanapéra és sorozatot néz.
El vagyok keseredve mert jó ember, jól bánik velem. Szeret engem. Én már szóltam neki, hogy szeretném ha kicsit fogyna (+10kg felesleg van rajta). Ilyenkor pár napig igyekszik zöldséget is enni de utána minden kezdődik elölről. Nem szeretnék a súlya miatt szakítani. Bátorítom, egészségesen kajálok én is, hogy példát mutassak neki...de mind hiába.
Egyetértek azzal, hogy a test még változik, lelassúl az emszétés, stb. De itt simán önuralom hiányáról és lustaságról van szó.
Sosem csalnám meg...nem tudnék tükörbe nézni. Soha nem csaltam meg egyik barátomat se.
15
Neked meg mi a bajod?
Ha a kérdező nem vonzódik a párjához, akkor talán játssza el, hogy mégis?
16
Én képtelen vagyok felfogni, hogy miért ennyire felszínes néhány ember??? Mégis miért ne vonzódna többé a párjához csak azért mert felszedett néhány kilót? Ha a párja csúnyán viselkedne vele, vagy megcsalná akkor persze nyílván nem vonzódna hozzá többé, DE 15-20 kiló miatt ilyen csúnyán beszélni a saját párjáról aki jól bánik vele? Nem az számít, hogy hogyan néz ki hanem az, hogy milyen ember! Százszor inkább egy kövér, de rendes pasi mint egy olyan aki esetleg jól néz ki, de öntelt és gonosz.
17
A vonzalomnak fizikai összetevői is vannak ám. Térj napirendre efölött.
Ez nem felszínesség, ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!