Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom kövér és már nem találom vonzónak?
Az igaz, hogy amikor megismerkedtünk akkor is volt hasa de mondta, hogy jár edzni mert le szeretne fogyni. Azóta eltelt egy év és a pocakja még nagyobb lett. Hatalmas tokája van, mintha két ajka lenne neki. Még mindig jár edzeni de semmit nem ér mivel az étrendjén nem változtat. Sokat eszik...szerintem már unalmában is zabál. Édességet szinte napi szinten fogyaszt. A munkája is laza, itthonról dolgozik maximum négy órát. A másik négy óra alatt amíg hazaérek a nyolc órás melóból ő felfekszik a kanapéra és sorozatot néz.
El vagyok keseredve mert jó ember, jól bánik velem. Szeret engem. Én már szóltam neki, hogy szeretném ha kicsit fogyna (+10kg felesleg van rajta). Ilyenkor pár napig igyekszik zöldséget is enni de utána minden kezdődik elölről. Nem szeretnék a súlya miatt szakítani. Bátorítom, egészségesen kajálok én is, hogy példát mutassak neki...de mind hiába.
Vicc mik vannak itt! Kérdező, nekem is ígèrt ilyet nő, hogy változik mert jól akar kinézni mellettem, hiszen én edzek. Én meg elhittem. Nem volt elhízva csak formátlan volt. De csak rossz irányba változott. 2 év és kidobtam. Amúgy is kattant volt a külseje miatt... De az ilyenek mind olyanok! Ép testben ép lélek! Amúgy meg bármennyir ehet ha normálisan edz akkor is max egy 2 centit tud összenyomni a hasán!
" Edzeni neki nincs ideje"
Ez is akkora kamu duma! Hányok az ilyenektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!