Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnemes Alfonz kérdése:

Jó napot! Kérdésem nem szokványos , remélem 1 hozzáértő komolyan veszi és , választ is kapok , kielégítőt. Mit tegyek ha a párom azt szeretné hogy elhízhak , mert az a vágya hogy kövér emberrel szertkezzen , de szeret ezért nem tenné idegennel?

Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 09:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülye egy párod van.Aztan ha nem tetszel neki kövéren majd otthagy,te meg egyedül maradsz,a csajok se állnak veled szóba.
2022. nov. 12. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
O persze utána meg azt mondja nem adsz magadra. Ne térd. 40f
2022. nov. 12. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne tedd tönkre magad miatta legy szíves. Ennyit senki sem ér. És aki igazán szeret az nem kér ilyet, nem zsarolgat ilyenekkel.

Magyarul vagy tönkreteszed magad vagy megcsal. Undorító egy féreggel vagy együtt.

2022. nov. 12. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Férfi vagy? Igazából velem ezt félig meddig megcsinálta a barátnőm, csak én nem tudtam róla, hogy neki ez tetszik. Egyszerűen elkezdtem hízni mellette és szép lassan egyre nyilvánvalóbb volt számomra, hogy az hogy elhízom őt szexuálisan izgatja.

Próbáltam kérdezgetni, erre terelni a témát, de sokszor kibújt a válaszadásból viszont egy hosszabb beszélgetés során bevallotta. Neki nagyon nagy lelkierő kellett ehhez, mert elmondása szerint sosem mondta még ki senkinek ezt. Akkor én pár hónapig hagytam hogy kiélje a vágyait, volt minden. Ami nagyon fontos, hogy legyenek határok (már ha erre adod a fejed), amit te is ő is betart. Az egészségedre ez nem szabad hogy rámenjen. Azóta én is visszafogytam valamennyit, egy kb 20 felesleg van rajtam. A szerencsém hogy edzeni mai napig járok, és van egy elég jó fizikumom. Ezzel a 20 kilóval ő is elvan, meg amúgy én is. Ehetek sokat és finomat, amire korábban az étrendem tartása miatt esélyem sem volt.

Viszont ha te teljesen elzárkózol ettől, fontos a jelenlegi alakod, akkor csak megmérgezi a kapcsolatotokat, mert sanszos nem fogod jól érezni magad kövére. Én ha van barátnőm ha nincs ugyanúgy elhíztam volna, tény lehet nem ennyire. Ha kicsit kipróbálnád, bármikor ott van hogy kiszállsz és abbahagyod, ez is egy opció.

Én ajánlom hogy járj el edzeni mellette, mert tudsz úgyis hízni hogy közben izmot építesz. Más lesz a formád, az állóképesség és minden ha izmot is építesz!

Sose felejtsd el hogy a te testeddel “játszol” és nem hiszem hogy megnyugodna addig amíg nem kapja meg a párod amit szeretne. Szóval ha te ezt nagyon nem szeretnéd, akkor lehet érdemesebb hagyni akár a kapcsolatot is, mert addig ő nem hiszem hogy boldog lesz, ha neki ez a fétise.

Hány kg vagy most? Milyen a testalkatod? Van valami konkrét cél?

Ha van bármilyen kérdésed akkor írj nyugodtan privátot!

2022. nov. 16. 00:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell belemenni a beteg játszmákba! Ne hallgass az előzőre!
2022. nov. 16. 07:27
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös te elolvastad amit írtam :D? Leírtam, hogy mi történt velem, mik a tapasztalataim, hátha hasznos neki. Mutass már rá kérlek arra a sorra, ahol azt írtam, hogy csináld, menj bele a “játszmákba”.... vagy bármi ehhez hasonlót. Ha félreérthető voltam, sajnálom, de elég erősen azt próbáltam sugallni, hogy ez az ő döntése és van pár dolog amivel fontos hogy tisztában legyen (szerintem). Mondhatni én belementem, ez nem jelenti azt hogy menjen bele ő is :D
2022. nov. 17. 01:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Dehogynem előző. Ne nézz már itt mindenkit hülyének. Tanácsokat osztogatsz hogy hogy csinálja a hízást, az egész írásod felhívás keringőre, az ördög ügyvédjét játszod.

"ajánlom hogy járj el edzeni mellette"

"Sose felejtsd el hogy a te testeddel “játszol” "

Stb. Olvasd el inkább te hogy mit írtál.

2022. nov. 17. 06:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem nézek senkit hülyének, sajnos nem tudsz értelmezni a kontextusában egy szöveget, és még a kiragadott mondatok se segítenek :D.

Miután a kérdező elgondolkozott azon, hogy ebbe belemenjen legalábbis a fejébe megfordult (különben nem írta volna ki) gondoltam tanácsolom, hogy menjen el mellette edzeni. Ennek több oka van, a legfontosabb hogyha van egy fejlettebb izomzata, akkor az állóképessége nem romlik annyira, könnyebb lesz visszafogyni ha úgy alakul és még esztétikailag sem mindegy a testzsír százalék miatt.

A második gondolat(részlet) pedig egy az egyben arra irányul, hogyha ezt nem szeretné akkor lehet még a kapcsolatot is hanyagolni kéne. Ha a párja erre vágyik akkor sosem fog ez elmúlni. Ergó inkább hagyják egymást, nehogy aztán végül meggyőzze olyanról amit a kérdező amúgy nem akar. És igen, ne játszon a testével, mert az egészsége szerintem fontosabb mint hogy a párja mit akar.

Nem kell mindenbe belelátni minden negatívat és rögtön támadni. Én leírtam a tapasztalatomat és hoztam pár példát, ami alapján lehet jobban tud dönteni a kérdező, te írtál egy mondatot... melyik a hatékonyabb tanácsadás? Szeretett volna egy hozzáértőt a kérdező, sajnos nem sajnos volt részem ilyenben, fontosnak tartottam hogy ezekkel legyen tisztában, simán lehet hogy amit írtam az rémíti el az egésztől és nem megy bele...

2022. nov. 18. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!