Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy ház, ami a barátomé,jogilag nekem semmi közöm hozzá. Mivel idejöttem,mint barátnője, így vele élek. Sem a szülei, sem ő maga nem segít a ház felújításában. Nekem muszáj így csinálnom bármit is?
Nem teljesen tiszta számomra, hogy miért akarod a szülőket mindenáron belevonni. Nem a barátodé 100%-ban az ingatlan? A szülőknek nem kötelességük, hogy menjenek, és tatarozzanak nektek, a barátodnak és neked kell rendben tartani, ha már ti használjátok.
Persze megértem a problémád, baromi idegesítő, mikor el van hanyagolva valami, ami téged zavar, de a párodat abszolút nem. Így rád marad, csináld meg, ha neked böki a szemed. Csak azért ez mégsincs így, ketten vagytok felelősök az ingatlanért, és egy pár vagytok, szóval egymást kellene segítenetek. Felfoghatatlan, hogy a barátod miért veszi ennyire félvállról, miközben téged láthatóan frusztrál a helyzet. Valószínű összeírnám, hogy miket kellene megcsinálni, és megkérdezném, hogy melyiket vállalja ő, és melyik legyen az én feladatom. Elmondanám, hogy nem akarok disznó ólban élni, mert nem komfortos számomra. Ha továbbra sem érti meg, és ennyit nem tud megtenni értem, akkor tényleg elgondolkodnék a kapcsolatunkon. Ha már most nem számítasz neki ennyit, a jövőben csak rosszabb lesz a helyzet. Szerintem.
"Nem volt ez már egyszer?"
Többször is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!