Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tántorítana el a további ismerkedéstől?
Randiznál egy sráccal/lánnyal, mikor történne egy ellened/ellenetek vagy más, védtelen személy elleni KOMOLY fizikai támadás valaki(k) részéről.
Erre ő, akiről sosem feltételezted volna még a hangosabb káromkodást sem, brutálisan állítaná le a támadást. Pár mozdulattal nyomorékká ütné a támadót.
#30 szia, ha engem keresel KK-t én már itt vagyok, enyém a #13as komment, meg még pár utána. Én láttalak téged már korábban és felismertelek, csak nem köszöntem be azóta. Lehet naív vagyok és a mostani se nekem szól, sőt tán még kapok egy tiszteletbeli stalker cimkét is, de akkor ez van, vállalom. A Zóna amúgy se olyan rossz hely a magamfélének, szeretek időről időre oda járni kikapcsolódni, az emberektől távol.
Nekem mindenesetre hiányozni fogsz, bírtam az intelligens és laza egyedi meglátásaidat és humorodat. Jó éjszakát neked is, nélküled nem lesz ugyanolyan ez a hely, szóval várunk vissza ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!