Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tántorítana el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tántorítana el a további ismerkedéstől?

Figyelt kérdés

Randiznál egy sráccal/lánnyal, mikor történne egy ellened/ellenetek vagy más, védtelen személy elleni KOMOLY fizikai támadás valaki(k) részéről.

Erre ő, akiről sosem feltételezted volna még a hangosabb káromkodást sem, brutálisan állítaná le a támadást. Pár mozdulattal nyomorékká ütné a támadót.

2023. szept. 17. 11:50
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
30. ????????????????????????????????
2023. szept. 17. 20:42
 32/33 anonim ***** válasza:
#27: a saját lelki egészségem érdekében több, mint egy éve egyáltalán nem olvasok híreket, különösen belföldi híreket nem, mivel azok, őszintén szólva, hírolvasós korszakomban sem érdekeltek. De akkoriban is sokkal inkább érdekeltek a terjengős, valódi okokat feltáró szociológiai elemzések, mintsem maguk az aktuális történésekről szóló tudósítások. Egyébként figyelem a két korszakom közti különbség hatásait is az életemre. Az eddigi összegzés: az égvilágon semmi lényeges, engem is érintő dologról nem maradtam le eddig, viszont sokkal nyugodtabb vagyok, és ezerszer jobb a közérzetem. #26-os voltam.
2023. szept. 17. 21:02
 33/33 anonim ***** válasza:

#30 szia, ha engem keresel KK-t én már itt vagyok, enyém a #13as komment, meg még pár utána. Én láttalak téged már korábban és felismertelek, csak nem köszöntem be azóta. Lehet naív vagyok és a mostani se nekem szól, sőt tán még kapok egy tiszteletbeli stalker cimkét is, de akkor ez van, vállalom. A Zóna amúgy se olyan rossz hely a magamfélének, szeretek időről időre oda járni kikapcsolódni, az emberektől távol.

Nekem mindenesetre hiányozni fogsz, bírtam az intelligens és laza egyedi meglátásaidat és humorodat. Jó éjszakát neked is, nélküled nem lesz ugyanolyan ez a hely, szóval várunk vissza ❤️

2023. szept. 17. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!