Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tántorítana el a további ismerkedéstől?
Randiznál egy sráccal/lánnyal, mikor történne egy ellened/ellenetek vagy más, védtelen személy elleni KOMOLY fizikai támadás valaki(k) részéről.
Erre ő, akiről sosem feltételezted volna még a hangosabb káromkodást sem, brutálisan állítaná le a támadást. Pár mozdulattal nyomorékká ütné a támadót.
FÉL métert írtam, nem egy métert. Ti nem tudtok olvasni?
#17-es, lehet, hogy TE zabálni szoktál, én a magam részéről enni.
12
Engem a Margit szigeten és a Deák téren is inzultáltak már fényes nappal. Gyere le közénk a földre kérlek...
26
Ja mert vidékről nem hallani érdekes híreket xD
27.-re.
De ő a családi birtokon lakik és a személyzet jár ki a városba ügyeket intézni meg bevásárolni, így nem érintkezik a prolikkal.
Nem, mert agresszív. Jártam önvédelmire, amikor "nyomorékká ütöd" a másikat az nem önvédelem, hanem kőkemény erőfitogtatás.
Kizárt, végig attól félnék, mikor veri az ÉN fejemet a falba.
Kedves Kérdező!
Komolyan elfáradtam ezeknek a hozzászólásoknak az elolvasásába:)Amúgy szórakoztatóak, csak pl. Nekem kezdődik a munkaszezon, ami azt jelenti, hogy öürülök, ha hajnali 3-kor lefekühetek, kivéve ha valakinek 2 nap alatt kell 40 oldal, mert akkor non-stop és lehetőleg ne zavarjon egy muslica se, mert különös kegyetlenséggel fogom kivégezni.
A lényeg, hogy pl. én az elkövetkező hónapokban nem leszek gyík olvasóképes, mert egyszerűen nincs időm, illetve van de pénz.
Szóval csak annyit akartam mondani, hogy Puszi ❤️:D
És Jó Éjszakát.
(azért az a munkahelyről elszaladós, ölelgetős-puszilgató, az azért odab...ott de tényleg ❤️ 🤟)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!