Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tántorítana el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tántorítana el a további ismerkedéstől?

Figyelt kérdés

Randiznál egy sráccal/lánnyal, mikor történne egy ellened/ellenetek vagy más, védtelen személy elleni KOMOLY fizikai támadás valaki(k) részéről.

Erre ő, akiről sosem feltételezted volna még a hangosabb káromkodást sem, brutálisan állítaná le a támadást. Pár mozdulattal nyomorékká ütné a támadót.

2023. szept. 17. 11:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

FÉL métert írtam, nem egy métert. Ti nem tudtok olvasni?

#17-es, lehet, hogy TE zabálni szoktál, én a magam részéről enni.

2023. szept. 17. 18:22
 22/33 anonim ***** válasza:
Értem, valóban elírtam, igazad van! Szóval fél métert. Mea culpa. Igazából nekem nem célom bántani téged, a #12es válaszodra hittem azt hogy valaki trollkodik vagy megint a férfiakat próbálná rossz színben feltüntetni, még azokat is akik technikailag jót cselekszenek. De semmi gond, látom már hogy nem ez a helyzet, neked ez az értékrended, elfogadjuk. Azért a hibákat pontosítottam, hogy ne a tévinfók terjedjenek :)
2023. szept. 17. 18:28
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
#22: oké, jogos. De mi abban a meglepő, hogy én is próbálok magamra vigyázni?
2023. szept. 17. 18:41
 24/33 anonim ***** válasza:
Meglepőnek nem mondanám, pont én vagyok aki tisztában van vele mennyire elborultak tudnak lenni a mai magyar közállapotok. Inkább csak szokatlannak, már már extrémnek hatónak. Meg hogy nagyvárosban nehezen kivitelezhető ez, de bizonyára kisváros vagy falu a megoldás. Viszont jótanács, nappal is ugyanúgy figyelj oda mert igazából nem csak az éjszaka tud zűrös lenni, ez hamis illúziót tud adni. Teljesen a helyszíntől függ, bár abban meg az az illúzió hogy manapság forgalmas helyen is megtámadnak bárkit fényes nappal, tömegbe, azok meg gyalogolnak tovább szemlesütve mert nem akarnak belekeveredni. Ennek tudatában volt nekem fura hogy aki ténylegesen tenne ellene még az járna rosszúl, de igazából értem amit mondasz. Ja és nem kell túlparázni se, azért nem olyan gyakori a támadás. Inkább csak az a gond hogy mostanra bárhol megtörténhet, szóval alap a figyelés valóban.
2023. szept. 17. 18:51
 25/33 anonim ***** válasza:
69%

12

Engem a Margit szigeten és a Deák téren is inzultáltak már fényes nappal. Gyere le közénk a földre kérlek...

2023. szept. 17. 19:50
 26/33 anonim ***** válasza:
#25: még egyszer elismétlem: NEM VAGYOK FŐVÁROSI. Szerencsére. És a hàtam közepére se hiányzik, hogy odalátogassak.
2023. szept. 17. 20:05
 27/33 anonim ***** válasza:

26

Ja mert vidékről nem hallani érdekes híreket xD

2023. szept. 17. 20:15
 28/33 A kérdező kommentje:

27.-re.

De ő a családi birtokon lakik és a személyzet jár ki a városba ügyeket intézni meg bevásárolni, így nem érintkezik a prolikkal.

2023. szept. 17. 20:27
 29/33 anonim ***** válasza:
69%

Nem, mert agresszív. Jártam önvédelmire, amikor "nyomorékká ütöd" a másikat az nem önvédelem, hanem kőkemény erőfitogtatás.

Kizárt, végig attól félnék, mikor veri az ÉN fejemet a falba.

2023. szept. 17. 20:34
 30/33 anonim ***** válasza:
31%

Kedves Kérdező!

Komolyan elfáradtam ezeknek a hozzászólásoknak az elolvasásába:)Amúgy szórakoztatóak, csak pl. Nekem kezdődik a munkaszezon, ami azt jelenti, hogy öürülök, ha hajnali 3-kor lefekühetek, kivéve ha valakinek 2 nap alatt kell 40 oldal, mert akkor non-stop és lehetőleg ne zavarjon egy muslica se, mert különös kegyetlenséggel fogom kivégezni.

A lényeg, hogy pl. én az elkövetkező hónapokban nem leszek gyík olvasóképes, mert egyszerűen nincs időm, illetve van de pénz.

Szóval csak annyit akartam mondani, hogy Puszi ❤️:D

És Jó Éjszakát.

(azért az a munkahelyről elszaladós, ölelgetős-puszilgató, az azért odab...ott de tényleg ❤️ 🤟)

2023. szept. 17. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!