Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tántorítana el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tántorítana el a további ismerkedéstől?

Figyelt kérdés

Randiznál egy sráccal/lánnyal, mikor történne egy ellened/ellenetek vagy más, védtelen személy elleni KOMOLY fizikai támadás valaki(k) részéről.

Erre ő, akiről sosem feltételezted volna még a hangosabb káromkodást sem, brutálisan állítaná le a támadást. Pár mozdulattal nyomorékká ütné a támadót.

2023. szept. 17. 11:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
én meg nem tudtam-rosszul írtam
2023. szept. 17. 12:49
 12/33 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező! Az élet nem akciófilm. A kérdéseddel kapcsolatban:

"Randiznál egy sráccal/lánnyal, mikor történne egy ellened/ellenetek vagy más, védtelen személy elleni KOMOLY fizikai támadás valaki(k) részéről."

Ki randizik olyan helyen, ahol a legkisebb valószínűsége is megvan annak, hogy ilyen történhet? Egyáltalán hol történik ez a randi? A putrinegyed szomszédságában? Vagy hol?

"Erre ő, akiről sosem feltételezted volna még a hangosabb káromkodást sem, brutálisan állítaná le a támadást. Pár mozdulattal nyomorékká ütné a támadót."

Ilyen az erejével tisztában levő, valóban nyugodt (és ezt nem csak megjátszó) gyakorlott "harcos" NEM CSINÁL. Ilyet az művel, akinek indulatkezelési problémái vannak. Mentális bajokkal küszködő emberekkel pedig részemről BÁRMIFÉLE kapcsolat (baráti is!) teljességgel kizárt. Úgyhogy miután felocsúdtam a sokkból, én ott helyben örökre faképnél hagynám az illetőt, az hétszentség (miután közöltem, hogy mostantól nem ismerem őt, és ha zaklat, annak jogi következményei lesznek).

2023. szept. 17. 17:31
 13/33 anonim ***** válasza:
18%

És az élet nem lányregény, se nem melrose place. Lassan az egész ország egy gettóvá válik, de ne zavarjon.

A probléma hogy már pest, sőt buda legfrekventáltabb - érted a főváros legelitebb - részein is lehet balhéra számítani. Legfeljebb a jobb helyeken ritkábban. Kivéve persze ha olyan neres módon furikáznak a divatos elit top éttermek és hotelek között luxusautóval, mert akkor kevésbé érhet baj valóban. Tehát az átlagember bármikor belekeveredhet balhés helyzetbe, ha ezzel nem vagy tisztába nagyon le fogsz fagyni amikor veled is megtörténik. Na mindegy.

Azzal sem értek egyet hogy ne lehetne véletlenül igencsak komoly sérüléseket okozni, akár jogos védelmi helyzetből. A konklúzió meg külön jó, megvédett téged vagy valaki mást (aminek hiányáról manapság nagyon sok facebook sirám szokott szólni, többnyire nők, hol vannak a férfiak féle részben jogos kérdései), és akkor ennek örömére mentális bajokkal küszködőnek kiáltani ki, eltünni szó nélkül sőt még jogilag megfenyegetni elötte?

Hát imádom a nőket :D Szerintem ezt ma még nem mondtam, de lassan minden napra jut már egy ilyen.

2023. szept. 17. 17:44
 14/33 anonim ***** válasza:

"A probléma hogy már pest, sőt buda legfrekventáltabb - érted a főváros legelitebb - részein is lehet balhéra számítani."

Csakhogy én nem vagyok fővárosi. Hála istennek. Úgyhogy engem ez nem érint.

"A konklúzió meg külön jó, megvédett téged vagy valaki mást"

Amely helyzetbe eleve, ha nincs randi, én kizárt, hogy egyáltalán belekerültem volna, nagyeszű. Én totálisan ki vagyok hegyezve arra, hogy magamtól csak olyan helyeken forduljak elő, ahol a testi épségem legalább 99%-ban biztosított, beleértve azt is, hogy idegenek nem jönnek hozzám fél méternél közelebb.

2023. szept. 17. 17:53
 15/33 anonim ***** válasza:
#14 voltam, ebben az esetben "idegen" alatt ebben az esetben azt értem, soha akivel életemben egyetlen szót sem váltottam.
2023. szept. 17. 17:54
 16/33 anonim ***** válasza:
#14 voltam, még valami: a kérdező által említett esetek eleve jellemzően sötétedés után szoktak előfordulni. Szórakozóhelyen, pláne FŐVÁROSI szórakozóhelyen ennek a valószínűsége hatványozott. Ebből kiindulva gondolod, hogy hajlandó lennék az esti órákban randizni bárkivel is? Pláne efféle helyeken?
2023. szept. 17. 17:59
 17/33 A kérdező kommentje:

14.

"Én totálisan ki vagyok hegyezve arra, hogy magamtól csak olyan helyeken forduljak elő, ahol a testi épségem legalább 99%-ban biztosított, beleértve azt is, hogy idegenek nem jönnek hozzám fél méternél közelebb."

Testőrökkel mászkálsz a Vatikánban lakva? Vagy ezt, hogy oldod meg? Nem mész soha az utcára, boltba, postára, dokihoz, zabálni,...?

2023. szept. 17. 18:00
 18/33 anonim ***** válasza:
Értem, nálad kiemelt helyen szerepel a saját biztonságod. Kicsit extrémebb dolgokat írtál most mint ahogy az átlag szokta kezelni, de elfogadom, te így látod és így kezeled, oké. Az 1 méteres távot azért elég nehéz betartani egy városban. Illetve ha budapesten már ez a helyzet, ami a főváros, akkor érthető módon a többi nagyvárosba méginkább romlik a közbiztonság. A másik rossz hírem, ez igazából csak sztereotípia hogy este történnek a balhék és rablások, az a baj fényes nappal, központi helyen is megesik régóta. Mert nem igazán van következménye. A herbálos és egyéb beszámíthatatlan arcok meg iszonyat sokan lettek. Na mindegy én nem vitázni akarok, csak gondoltam kijavítom a tárgyi tévedéseket. Hogy ne az terjedjen.
2023. szept. 17. 18:06
 19/33 A kérdező kommentje:
18. ez a 14.-nek ment, igaz?
2023. szept. 17. 18:11
 20/33 anonim ***** válasza:
Igen neki. Csak amikor elkezdtem írni, a te üzeneted még nem volt ott, azért nem számoztam meg.
2023. szept. 17. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!