Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél,ha a párod kihaszná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél,ha a párod kihasználná,hogy nincs pénzed és mint egy gyerek úgy kaphatnál meg dolgokat a boltból?

Figyelt kérdés

Sajnos óriási hibát követtem el.

Nővérként dolgozom egy kisvarosba,párom pedig maszekol,zsebből fizetik ki (az ő fizetése a több) de a keresetéről papírt felmutatni nem tud,TB-t magának fizeti.

Családi házra vettünk fel hitelt,az én nevemre mert en nekem van igazolás a keresetemről és minden egyébről ami feltetele egy hitelnek.

A lakas amibe jelenleg vagyunk az enyem,en nevemen van. Nem tervezzuk eladni.

Mindent megbeszeltunk de a dolgok a penz megerkezese utan nem ugy tortentek ahogy azt beszeltuk.

A masik lakasnak a szamlaiba parom egy fillert se ad,a hitel torlesztot tolem vonjak,es meg sorolhatnam. De a vege az hogy dolgozok a semmiert.

Mire minden kotelezot befizetek ott vagyok hogy egesz honapra marad 40 ezer ft om. Ez semmire sem elég kb,parom semmibe se ad penzt.

Magam pedig ennyi mindent plusz még magam nem birom eltartani.

Most ott tart a helyzet hogy a boltba mindent kernem,kerdeznem kell megvehetem e

Multkor akartam egyet fagyizni es kozolte parom velem hogy most o nem kivanja,nem kolt erre

🤷‍♀️

Ugy erzem magam mint egy gyerek.

Amiert fizetnem kell semmi beleszolasom nem lett.

Rogton az a kerdese hogy meg tudod venni??!?!?!

Nem.

Akkor az lesz amit en akarok mert en fizetek

Mit tegyek?

DOLGOZOM !

TISZTESSÉGES MUNÁM VAN

2023. szept. 14. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

"Családi házra vettünk fel hitelt,az én nevemre mert en nekem van igazolás a keresetemről és minden egyébről ami feltetele egy hitelnek.

A lakas amibe jelenleg vagyunk az enyem,en nevemen van. Nem tervezzuk eladni."

Tehát élősködik rajtad, nálad, és még hitelt is felvetetett veled. Szívem szerint most kiakadnék, de nem ér ez annyit. Egyszerűen nem hiszem el ezeket az állítólagosan nők által írt, elképesztően ostoba, már-már fogyatékos szintű kérdéseket. Egytől egyig az. Mindegyik. Mintha lejáratni akarnák valakik a nőket. Csak most, az utóbbi fél órában vagy öt ilyen teljesen egyformán megírt debil kérdést láttam. Még az íráskép is hasonló, az állandó enterezés.

2023. szept. 14. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Elsõ körben keress egy ügyvédet vagy egy ingyenes jogi tanácsadást, hogy mi a tiéd és mihez van jogod. Úgy tûnik, hogy nem vagy ezzel tisztában.

Másrészt meg keress fel egy pszichológust. Valószinüleg a szokásos páros vagyok: nárcisztikus-elnyomó pasi, önbizalomhiányos nõ.

Keress rá most, hogy Mik a bántalmazó kapcsolat jellemzõi. Nem a pofon az egyetlen.

Két út áll nyitva elõtted:

1. Felveszed a kesztyût. Egy nárcisztikus ellen? Sok sikert! Oda tököt kell növeszteni, de legalább megerõsödsz.

Kezdi azzal, hogy innentõl nem fogsz kuncsorigni fagyiért, felnõtt dolgozó nõként. Leveszel 100 ezret a számláról. Nem tudják vonni a hitelt meg a fizetnivalót. Tehát ha a pasid nem akarja bunkó a kecót, akkor szépen beballag a bankba, és betesz 100 ezret. Probléma? Mert akkor eladod a házat, elvégre a tiéd. Töled is vonják, ami bizonyitható. Neki papiron semmi köze hozzá.

2. Összeszeded magad és kilépsz a kapcsolatból. Ez a könnyebb. Az elsõ útnak is ez a vége, csak több kanyarral. Éveket mentesz meg az életedbõl.

Attól függõen, hogy hivatalosan, jogilag mi a tiéd, szabadulj meg a hiteltõl. Tiszta lappal tudsz új életet kezdeni.

2023. szept. 15. 08:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
MENEKÜLJ! Kérj segítséget a szüleidtől, családodtól! Ennél még a macskák is jobbak!
2023. szept. 15. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:
10-es, nem. Éltem toxic kapcsolatban, összeköltözésig a csillagokat is lehazudta az égről :D
2023. szept. 17. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!