Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kezdenek az elvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek az elvált gyerekes emberek gyerektelen párral? Az én páromnak is van gyereke és mondta hogy nem jött volna velem össze ha nekem lenne, nem tudja miért

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 16:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Rögtön meg is kérdezheted magadtól.
2023. szept. 12. 16:17
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Nincs gyereke a páromnak mégis kezdett velem sose volt gond ezzel!
2023. szept. 12. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem akart alkalmazkodni valakihez, akinek gyereke van.
2023. szept. 12. 16:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom, így hogy vannak már gyerekeim , nem költöznék össze mással , mivel nem bírnám elviselni, hogy más is nevelje őket . Felőlem lehet a másiknál is gyerek, mivel soha nem költöznénk össze , így nem sok vizet zavarna
2023. szept. 12. 17:03
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Ez altalaban ferfiaknal van igy. Amennyiben ok elvaltak gyerekkel, inkabb olyan part valasztanak, akiknek nincs gyerekuk. En kevesebb olyan elvalt anyat ismerek, akik gyerektelen ferfit valasztanak. Talan ez azert lehet, mert az esetek tobbsegeben az anyanal marad a gyerek, tehat a gyerektelen ferfi (ha komolyra fordul a kapcsolat) 0-24ben egyutt lesz a gyerekkel. Mig egy elvalt apa kb 2hetente (jo esetben) latja a gyereket, az nem olyan, mintha egyutt elne vele.
2023. szept. 12. 17:05
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

En azert mert ha a pasinak van gyereke, azt rámterhelik.

Vagy egyszerűen nem látják el hajnalokig netezzen, nem ad neki enni, lesz.rják a gyereküket.

En meg nem nevelőszülő akarok lenni egy pasi mellett.

2023. szept. 12. 17:34
 7/15 anonim ***** válasza:
38%
Itt inkább az a kèrdès, hogy egy gyermektelen ember mièrt jön össze gyerekessel.
2023. szept. 12. 17:37
 8/15 anonim ***** válasza:
34%
Mert jobb nem volt gondolom.
2023. szept. 12. 17:41
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Akkor szakíts vele nyugodtan, mivel nem szeret téged.Te szereted őt annyira, hogy elfogadod a gyerekét, ellenben te nem vagy számára ennyire fontos.
2023. szept. 12. 17:57
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
Őszintén megvallva nekem van 2 gyerekem, de én se jönnék össze gyerekessel, pusztán önzőségből. Ugyanis annyi energiát felemészt a 2 gyerekem nevelése, hogy ebbe nekem nem férne bele még 1-2-3 gyerek 2 hetente sem. Önzőségből nekem többek közt párkapcsolat azért kellene, hogy egy kis energiát meg tudjak spórolni. Na mármost az én gyerekeimből kiindulva a másik félnek se sok maradna, ha lenne sajátja. Szóval önzőségből.
2023. szept. 12. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!