Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik gyerektelenek, nem terveznek gyereket sem, azok a vagyonukat kire hagyják?
Figyelt kérdés
nem zavar titeket, hogy amit felhalmoztok majd, az az államra vagy másra száll és senki sem viszi tovább?2023. febr. 1. 10:45
1/35 anonim válasza:
Tekintve, hogy nem fogok mar elni, nem, nem zavar. Nem erdekel, mi lesz utana. De egyebkent nyilvan lesz elo rokonom, unokahugom gyerekei vagy barki. Akar egy barat gyereke. Majd valaki megkapja, ha ott tartunk.
2/35 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy mi lesz a vagyonommal. Úgysem élek már akkor.
3/35 anonim válasza:
Még nem gondolkoztam, hogy kire hagyom, de nem zavar, hogy nem halmozódik.
4/35 anonim válasza:
Ugyanazt gondolom mint az egyes. Vagy a páromra hagyom, vagy a "mentsük meg az albínó homoszexuális tengerimalacokat!" egyesületre. Persze, ha a párom hamarabb távozik, valszeg egy rokon kapja, de ha addig rám se néztek, maradnak a tengerimalacok.
5/35 anonim válasza:
Ahogy az egyes írja, mivel nem fogok már élni akkor, nyilván nem zavar. Én is még élő rokonra fogom hagyni, amim marad, pl húgomra vagy az ő gyerekeire.
6/35 anonim válasza:
Nem zavar? Téged mi zavar kérdező? Kire hagyod a vagyonod?
7/35 BeefEater válasza:
Egyre több olyan alapítvány és közhasznú szervezet van, akik tudnak így is adományokat fogadni, szóval a #4 ötlete működőképes.
Én valószínű inkább életjáradékot kérnék az ingatlanjaimból vagy bevásárolnám magamat egy luxus öregek otthonába életem végéig, úgyhogy nagyjából felélném, saját magamra költeném.
8/35 anonim válasza:
#7 4-es vagyok, igen ez egy remek, működő ötlet.
10/35 anonim válasza:
Miért ne vinné tovább senki? Van rokonságom, családom. Miért a gyerek lenne az egyetlen lehetséges hozzátartozó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!