Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 en felüli, gyerektelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 en felüli, gyerektelen, nőtlen pasik!?

Figyelt kérdés
Miért vagytok egyedül?
2020. febr. 18. 15:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Követem :) hátha találok itt pasit xd
2020. febr. 18. 16:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
31 évesen tilos válaszolni? :D
2020. febr. 18. 16:38
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
38 èvesen?😊
2020. febr. 18. 16:38
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

Mert alkalmatlanok családalapításra. Ebből kifolyólag már a gyerekes elvált nőknek sem kellenek, mert nem tudnak oda sem beilleszkedni.

Egy egy csitrit még meg tudnak fogni, de ahhoz meg már túl idősnek tartják magukat, nem bírják a tempót.

Ők az agglegények.

Minél idősebbek, annál nullább az esélye, hogy valakit el tudnak fogadni párnak maguk mellé. Ezért vannak egyedül.

2020. febr. 18. 16:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekem nincs, nem adatot meg, de nem vagyok egyedül. Sosem voltam.
2020. febr. 18. 17:12
 6/16 anonim ***** válasza:
73%
#4-es. Én egy 42 éves gyermektelen elvált pasival jöttem össze 40 évesen. Nem érzem úgy, hogy egy selejt lenne és senkinek se kéne. Sőt. Nagyon sokan összetennék a kezüket, ha ilyen párjuk lenne. Persze olyan is van, amiről te írsz, de nem lehet általánosítani.
2020. febr. 18. 17:18
 7/16 A kérdező kommentje:
Kedves #6 os! Majd amikor jönnek a problémák.....ilyenkor már nehéz a másikat elfogadni, együttélni tapasztalatok nélkül.
2020. febr. 18. 17:22
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

7# Miért, 40-en felül mire számítasz? Egy profi atlétára aki makk egészséges, jól keres, van háza, két autója és elég pénze hogy életed végéig nyaraltasson téged?

Neki is ugyanúgy lesznek problémái mint neked, vagy mindenki másnak, ha ezt nem tudod elfogani akkor vegyél macskát.

2020. febr. 18. 17:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát én elvált voltam 40 éves koromra, de volt két gyerekem.

Szóval volt hiányérzetem és "hagytam" komolyra fordulni egy barátság extrákkal dolgot.

Így megint lett két gyerekem.

2020. febr. 18. 17:28
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Vannak olyan értékes és fontos életcélok, amelyek megvalósításához nem szükségesek partnerkapcsolat, család, ilyesmik. Ilyen egyszerű az egyedüllétem oka.
2020. febr. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!