Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 en felüli, gyerektelen, nőtlen pasik!?
Mert alkalmatlanok családalapításra. Ebből kifolyólag már a gyerekes elvált nőknek sem kellenek, mert nem tudnak oda sem beilleszkedni.
Egy egy csitrit még meg tudnak fogni, de ahhoz meg már túl idősnek tartják magukat, nem bírják a tempót.
Ők az agglegények.
Minél idősebbek, annál nullább az esélye, hogy valakit el tudnak fogadni párnak maguk mellé. Ezért vannak egyedül.
7# Miért, 40-en felül mire számítasz? Egy profi atlétára aki makk egészséges, jól keres, van háza, két autója és elég pénze hogy életed végéig nyaraltasson téged?
Neki is ugyanúgy lesznek problémái mint neked, vagy mindenki másnak, ha ezt nem tudod elfogani akkor vegyél macskát.
Hát én elvált voltam 40 éves koromra, de volt két gyerekem.
Szóval volt hiányérzetem és "hagytam" komolyra fordulni egy barátság extrákkal dolgot.
Így megint lett két gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!