Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves diplomás, nőtlen, gyerektelen férfi vagyok lakással, autóval, hitel nélkül megismerkedtem egy 34 éves nővel akinek 17 éves fia van. A nőnek semmije, egyedül neveli a fiát. Megpróbálnátok a kapcsolatot a helyemben vagy nem érdemes?
30 éves vagy. Úgy dönts ahogy neked jó, nem pedig úgy ahogy anyád szeretné.
Biztos vagyok benne, hogy anyukád előbb vagy utóbb megbarátkozna ezzel.
Végig olvastam elejétől a végéig nem volt rövid :-)
Szerintem próbáld meg vele, a gyerek már nem lehet olyan nagy gond hisz már nagy. Ha tényleg minden jó vele akkor miért ne,hiszen tényleg egyszer élünk. De ha nem jön össze a dolog akkor sem dől össze a világ. Az pedig jó ha nem olyan fontos neki az anyagi háttered, ma már elég sok nőt az hajt. Az pedig,hogy a szüleidnek esetleg nem tetszik a hölgy az kicsit zavaró lehet tényleg,de nem nekik kell szeretni hanem neked és ha te szereted és boldoggá tesz téged akkor ezt előbb utóbb ők is elfogadják majd. Felnőtt ember vagy már ne tőlük függj ilyen szempontból. Nem biztos,hogy valaha is fogsz találni olyan nőt aki nekik is tetszeni fog. És az,hogy neked van ház,autó stb. Neki pedig nincs hát úgy is alakul majd valahová, az nem jelenti azt,hogy egy kapcsolat nem fog működni. Remélem tudtam segíteni.. Sok sikert
A diplomád ellenére elég gyengén beszélsz magyarul, és a gondolkodásoddal is vannak gondok.
Nem vagytok olyan messze egymástól, ahogy gondolod.
Az előzőek jókat írtak. Ami pedig a szellemi téren való fölényedet illeti, hallottál már érzelmi intelligenciáról? Esetleg alkalmazd. Amiatt nem mersz belevágni egy kapcsolatba, amire az érzelmeid igent mondanak, mert mit mondanak mások és milyen külső különbségek vannak? Mit számítanak ezek a különbségek akár, ha közben pedig jól megvagytok, megértitek egymást, jól érzitek magatokat együtt?
Ha nem tudod ezeket a kétségeket legyőzni, ha érezteted a nővel, hogy te magasabb szinten vagy nála, jobbat érdemelnél, akkor légy nyugodt - ő az, aki jobbat érdemel nálad. Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!