Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves diplomás, nőtlen, gyerektelen férfi vagyok lakással, autóval, hitel nélkül megismerkedtem egy 34 éves nővel akinek 17 éves fia van. A nőnek semmije, egyedül neveli a fiát. Megpróbálnátok a kapcsolatot a helyemben vagy nem érdemes?
Figyelj ide mama pici fia.
Először is engedd el anyád szoknyáját, jobb híján kapaszkodj bele egy tőled idősebb anyáskodó nő szoknyájába, aztán úgy elleszel egy darabig. Mire anyád lenyugszik nálad is elmúlik a rózsaszín köd, és ha van két kis lógós cucc a lábad között, akkor következő lépésben a saját lábadra állhatsz mire krisztusi korba lépsz.
és te hagyod, hogy ő fizessen?
basszus, milyen férfi vagy?
a nő jobban jár, ha nem foglalkozik veled tovább, rendkívül sznob anyuci kicsi fia vagy
én azt gondolom, hogy a "jól megvagyunk" nagyon sok emberrel kialakulhat, ahogy a kölcsönös vonzalom is. ez kevés egy normális kapcsolathoz. szerintem ezzel mindent megválaszoltam.
24/L
Még egy ilyen öntelt majmot mint te.. Elég gusztustalan, ahogy saját magadat ajnározod, a nőről meg lenézően gondolkodsz, írsz. Hányingerem lett tőled, komolyan.
Tipikus anyuci pici fiacskája vagy, aki nem képes kiszakadni a mama seggéből, hogy jaj mit fog szólni...nem érzel semmit ez iránt a nő iránt, te csak magadba vagy szerelmes, az is biztos.
Hát ez a nő jobban jár, ha érett, FÉRFIT választ magának, és nem téged. Mert te nem vagy sem érett sem pedig igazi férfi.
27/N
Kedves kérdező!
Érdekelne,hogy mi történt veletek?Esetleg írd meg privátban.Én is elég érdekes kapcsolatban élek ezért érdekelne.
Basszus. Basszus. Basszus.
Tudod hogy régi kérdés, de mégis le kell irnom a véleményem.
Mintha arrol beszelnél, komolyan, mintha TE, A GOROG ISTEN beleszeretett volna egy halandó, "kisemmizett" nôbe. (Bocsánat, hogy a szeretet szot hasznalom) Na most szivbol remélem, hogy a nônek van egy rendes, jol fizeto munkaja, es tamogatja a gyereke is, es szivbol remelem, hogy te mar nen okozol nekik gondot.
Jó mamaszoknya-huzigálást kívánok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!