Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kapcsolatban vagy, akkor a szabadidőd hány százalékát töltöd a pároddal és a barátaiddal, családdal vagy egyedül?
Figyelt kérdés
Tehát, hogyan oszlik meg a szabadidőd százalékosan...2013. okt. 27. 16:15
1/8 anonim válasza:
Nem tudom így konkrétan.Van amikor többet van amikor kevesebbet.
2/8 A kérdező kommentje:
akkor kiegészítem annyival, hogy "átlagosan" :)
2013. okt. 27. 16:16
3/8 anonim válasza:
A legtöbbet a családdal, mert itthon lakom még. A barátommal péntektől hétfőig vagyok általában, a barátok meg hétköznap, ha a suli után van egy kis időm, de ez elég zavaros, mert messze laknak és nehezen megoldható sajnos :S
4/8 anonim válasza:
Mivel nem otthon lakok így a barátnőmmel.Már ő a családom.Utána a haverok és a család
5/8 anonim válasza:
Az időm 99,999%-át magányosan töltöm. (Barátaim nincsenek, arra meg esélyem sincs, hogy barátnőt találjak.)
6/8 anonim válasza:
Ez a kerdes igy tul altalanos, sok mindentol fugg.
Ha meg nem eltek egyutt, akkor az biztos, hogy aki szerelmes , az minel tobbidot akar tolteni a parjaval!
En pl onnan jottem ra, hogy nem szeret az exem, mert nem akart velem idot tolteni. Hetkoznap elhivott magahoz, mikor en eset 9ig dolgoztam.
Hetvegen SOHA, max vasarnap delutanra...
7/8 anonim válasza:
5 os valaszolo,nyugi nem vagy egyedul :(
8/8 anonim válasza:
barátommal heti 4 találkozás körül, ebből 1 együttalvás
barátokkal úgy heti 1 este, plusz amennyit a suliban találkozunk
családdal külön nem töltök időt, csak esténként amikor hazajönnek, beszélgetünk kicsit
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!