Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kezdenek az elvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek az elvált gyerekes emberek gyerektelen párral? Az én páromnak is van gyereke és mondta hogy nem jött volna velem össze ha nekem lenne, nem tudja miért

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

#10 "Önzőségből nekem többek közt párkapcsolat azért kellene, hogy egy kis energiát meg tudjak spórolni."

De gondolom te, valamint a hozzád hasonló gondolkodásúak megértitek, hogy miért nem kelletek senkinek.Ugye?

2023. szept. 12. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

Ahogy a 10-es, bár én csak egy gyerekkel váltam. Mivel társat, új férjet, beköltözőt, (pláne pótapát nem kerestem mivel mint apa a képben maradt), így az elvált apák nem érdekeltek mert abból az a szitu keletkezik hogy az én fiamat elviszi az apja hétvégén és akkor meg jöjjön az a műszak hogy az új pasim gyerekét/gyerekeit szolgáljam mert ő meg akkor kapja meg őket? Ebben nekem mi a buli? Viccnek is rossz. Ez a szabadidőm.

Nem akartam semmi mást csak randizgatást, szórakozást, szexet jó pasikkal de elkapták a grabancomat. Gyerektelen, nálam fiatalabb lett a második férjem és már van közös babánk is.

2023. szept. 12. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akibe én szerelmes voltam, az simán a képembe mondta, hogy nagyon szeretne megdugni, de mivel van gyerekem, így komoly kapcsolat lehetősége kizárt. Neki is van, de ő független csajt akart, ez van.
2023. szept. 12. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy fiam van. Hétvégén megy az apjához, anyámékhoz...aztán hétvégén meg jönne a pasi gyereke, nem lenne pár nyugodt óránk.

Ezt egy barátnőm mondta múltkor pl. Valahol igaza van.

Nekem egy lányom van, nem zavarna ha a pasinak is lenne gyereke (inkább, minthogy sajátot akarjon tőlem)...de egy nagyobb gyereket jobban elfogadok (10 év feletti) és max 1 gyereket. Mivel egy pár lennénk és a gyerek is az emberhez tartozik nyilván Nekem is foglalkozni kéne vele...egy gyerekhez még lenne türelmem.

Előny hogy volt páromnak nem volt gyereke és nem is akart már sajátot (5 évig voltam vele, tavaly ment el🕊) egy ""gondal"" kevesebb.

Sztm sok pasi azért van vele így, mert ő hétvégén elhozza 1 2 napra a gyereket és laven tudva...a nővel sokkal többet van a gyerek.

2023. szept. 13. 01:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Van abban valami amit #6-os mond, az elvalt apukak nagy resze az uj baratnore terheli a gyereket a lathatasok idejen. Ez akkor mukodik, ha az uj baratno gyerektelen. Viszont ha o is anyuka, akkor neki ertelemszeruen a sajat gyerekei az elsok, a pasi nem tudja az o nyakaba locsolni a gyerekeket. Azert lenne “igazsagos” vagy hogy is mondjam, ha gyerekes gyerekessel kezdene, gyerektelen meg gyerektelennel.
2023. szept. 13. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!