Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a párotok rögtön ugrana amikor a sógora hívja?

Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Már az egyik első randikon mondta, hogy fontos a család, de ennyire? Tegnap hajnali 2kor hívta a páromat a sógora, hogy a nővére szülni fog és a kórházban vannak, a párom meg gondolkodás nélkül pattant ki mellőlem az ágyból, kérdezte, hogy kell-e nekik valami, és rohant, majd mára szólt a főnöknek hogy mi van, szabit vett ki, és reggel leváltotta a nagymamát a nagyobbik gyereknél. 11 évvel idősebb nála a nővére, szóval már 34, ez már a második gyerek, szerintem elég lett volna reggel odamenni, mikor már megvan a baba, és nem kiugrani a csajunk mellől, nem? Mármint nekem ez elég szarul esett, hogy a sógora hívta, és rögtön ugrott.

2023. szept. 8. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem lesz ez hosszú kapcsolat. Rohadt önző vagy. Bakker, a testvére szül, akkor megy oda, amikor akar. Nem olyan hű, de gyakori esemény, melletted meg fekhet még eleget, bár, ha ilyen hisztis vagy, nem fog.
2023. szept. 8. 23:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon nem vagy ebbe a családba való.

Keress magadnak olyan pasit aki egoista, magánakvaló, önző. Azzal jól kijöttök majd.

2023. szept. 9. 00:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, ha ilyen családcentrikus, segítőkész párom lenne. Te meg szakíts csak vele nyugodtan, utánad biztos talál majd egy kedves, neki való lányt.
2023. szept. 9. 04:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom...sztm ebbe semmi rossz nincs. Szarul gondolkodsz sztm.
2023. szept. 9. 06:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen érthető, hogy odament. Ennyire ne legyél önző..
2023. szept. 9. 09:10
 6/10 anonim válasza:
92%
Veled van a gond.
2023. szept. 9. 09:33
 7/10 anonim válasza:
100%
Én is ezt csinálnám az ő helyében.
2023. szept. 9. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"hogy a sógora hívta, és rögtön ugrott."

Szült a testvére.

2023. szept. 9. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
44%
Ebben az egy konkrét esetben sztem nincs ebben semmi gáz, de ha rendszeres, akkor én válasz elé állítanám a páromat, (illetve meg is tettem), és meg mondanám neki, hogy nekem ez a kapcsolat egyszerűen így nem éri meg, mert pl. ahelyett, hogy egy végigmelózott hét után a hétvégéket is egyedül kell töltenem, mert ő programozik a tesójával, ennyi idősen, gyerek nélkül bőven van más választásom.
2023. szept. 10. 00:38
 10/10 anonim válasza:
100%
Tipp: sose azt válaszd két személy közül, aki választásra kényszerít. :)
2023. szept. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!