Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél,ha a párod kihasználná,hogy nincs pénzed és mint egy gyerek úgy kaphatnál meg dolgokat a boltból?
Sajnos óriási hibát követtem el.
Nővérként dolgozom egy kisvarosba,párom pedig maszekol,zsebből fizetik ki (az ő fizetése a több) de a keresetéről papírt felmutatni nem tud,TB-t magának fizeti.
Családi házra vettünk fel hitelt,az én nevemre mert en nekem van igazolás a keresetemről és minden egyébről ami feltetele egy hitelnek.
A lakas amibe jelenleg vagyunk az enyem,en nevemen van. Nem tervezzuk eladni.
Mindent megbeszeltunk de a dolgok a penz megerkezese utan nem ugy tortentek ahogy azt beszeltuk.
A masik lakasnak a szamlaiba parom egy fillert se ad,a hitel torlesztot tolem vonjak,es meg sorolhatnam. De a vege az hogy dolgozok a semmiert.
Mire minden kotelezot befizetek ott vagyok hogy egesz honapra marad 40 ezer ft om. Ez semmire sem elég kb,parom semmibe se ad penzt.
Magam pedig ennyi mindent plusz még magam nem birom eltartani.
Most ott tart a helyzet hogy a boltba mindent kernem,kerdeznem kell megvehetem e
Multkor akartam egyet fagyizni es kozolte parom velem hogy most o nem kivanja,nem kolt erre
🤷♀️
Ugy erzem magam mint egy gyerek.
Amiert fizetnem kell semmi beleszolasom nem lett.
Rogton az a kerdese hogy meg tudod venni??!?!?!
Nem.
Akkor az lesz amit en akarok mert en fizetek
Mit tegyek?
DOLGOZOM !
TISZTESSÉGES MUNÁM VAN
Első lépés: kirakod a palit.
Második lépés: eladod a lakást, amiben most laksz, és lesz pénzed.
Szívesen!
Egyrészt: Na, ilyenkor nem írogatják a női hozzászólók, hogy a nők többsége normális férfit akar és nem tetszik nekik az, aki toxikus?
Másrészt: Nem értem a lakásügyet. VetteTEK fel egy hitelt, de a te neveden van? Akkor az a te hiteled, nem?
Továbbá van egy lakásod is, ami szintén a te neveden van?
Hát szimplán dobd ki a hapsit és add ki valamelyik ingatlant. A hitel simán visszajön. Sőt, akár több is.
A másik ház a te neveden van, vagy csak a hitel a tiéd?
Gyereket semmiképpen se szülj neki
Párom pénze is benne van,javarészt övé hogy őszinte legyek. Az már mellékes hogy erről papir nincs.
Egy noveri fizetesbol nem lehetett volna azt a házat megvenni amit vásároltunk.
Mellesleg ezt a házat fenntartani sem tudnám egymagam,nem a fizetésemhez illő ingatlan
Ez a bökkenő.
A lakás az enyem
Én nevemen van
Hitel mentes
Hitellel is el lehet adni egy házat.
Gondolkozz ugy hogy minden a tied egyedül. A pasi mivel semmire nem jo csak toxic, igy kuka.
"Párom pénze is benne van,javarészt övé hogy őszinte legyek. Az már mellékes hogy erről papir nincs."
Dehogy mellékes. Bár, ahogy megnézzük, kb. nem is érdekelnek a válaszok, mindenre van kifogásod. Szóval, tök jó páros vagytok.
"Na, ilyenkor nem írogatják a női hozzászólók, hogy a nők többsége normális férfit akar és nem tetszik nekik az, aki toxikus?"
Senki nem toxikusan kezdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!