Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a feleségem ne legyen a plafonon a vendégek miatt?
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 13:44
42/58 A kérdező kommentje:
Nem fogok bizonygatni itt semmit, tovabbra is támogatom, segitem őt amiben tudom, egyébkent nem ismeritek a részleteket, nem ti éltek vele. Maradjunk ennyiben.
2023. szept. 11. 15:18
43/58 anonim válasza:
Te kértél tanácsot, elmondtunk mit gondolunk a rendelkezésre álló információk alapján. Ha nem tetszik, akkor nem kell kérdezni.
44/58 anonim válasza:
Értjük, hogy OCDs meg oskat takarít, de ennek semmi köze a témához.
A feleségednek mi a ogndja?
Vag ypontosan neked mi a gondod a feleségeddel?
45/58 anonim válasza:
#42 egy pillanatig nem tudok sajnálni olyat aki nem takarít csak elvárásai vannak hogy a másik hogy takarítson, ráadásul megalázza és nyíltan többre tart egy DIAGNOSZTIZÁLT mentális beteget és még követendő példaként is állítja a felesége elé. Akkor te ugyanolyan beteg vagy, tényleg a legjobb az lenne ha azzal boldogítanátok egymást és takaríttass vele. Csak ne lepődj meg ha sikítófrászt kap attól ahogy magad után hagyod a fürdőt esténként és visszazavar vízcseppeket törölgetni.
46/58 anonim válasza:
Hiába véded a nőt, nem normális hogy beleszól más háztartásába, meg ellenőrizgeti, mondom ezt úgy, hogy elég rendesen tisztaságmániám van! Nálunk a "konyhapadlón műteni lehetne", ahogy egy rokonunk mondta 🤷🏼♀️. Mégsem szólok bele más dolgába, pláne nem kukkantok be sehova. Magamban max elkönyvelem, hogy ott egy porcica és ÉN nem bírnám elviselni ha a lakásom ilyen lenne, de ha a házigazdának megfelel, hát legyen ott a pormacska 😅. (Nyilván a nagy kosz más, de olyan helyre nem is megyek, ahol valójában mocsok van, nem csak annyi, hogy nincs sterilizálva az úristen is és elöl maradt egy használt pohár az asztalon. Igen, tisztában vagyok vele, hogy én túltolom a takarítást, a barátaink egészséges mértékben takarítanak, nincs kosz, néha van kis kupi de ők élnek ott, nem én). Ahogy azt sem tűröm mosolyogva, ha arra tesznek megjegyzést, hogy én mikor mennyit sikálom a lakást. Azt a nőt kiraknám, ha direkt ellenőrizgeti a polcot vagy a szőnyeget, pedig nálam aztán semmit sem találna, de ennyire ne másszon bele más dolgaiba, hogy ellenőrizgeti. Nem az anyja, nem a főnöke. Attól, hpgy valaki OCD-s nem hatalmazza fel arra, hogy bunkó legyen és megjegyzéseket tegyen.
47/58 anonim válasza:
Kérdező, te miért érzel kényszert arra, hogy az OCD-és nőnek megfeleljen a lakásotok állapota?
48/58 anonim válasza:
Mikor az OCD-s vendég beszól a feleségednek, te kiállsz mellette? És miért nem?
49/58 anonim válasza:
"egyébként nem ismeritek a részleteket"
Mondjuk a legelső oldalon páran jelezték, hogy esssssetleg ki is fejthetted volna a kérdést rendesen és akkor most nem kéne nekünk kitalálni mi a lóf*sz is a szituáció, ami kapcsán a véleményünket kérdezed:D
50/58 anonim válasza:
Csináljatok jó nagy koszt, meg rendetlenséget, aztán az OCD-s nem megy többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!