Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a feleségem ne legyen a plafonon a vendégek miatt?
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 13:44
11/58 A kérdező kommentje:
Mit tehetek azért például, hogy ne kapjon mindig gyomorideget amikor jönnek hozzánk?
2023. szept. 11. 14:06
12/58 anonim válasza:
#7-es, egy ilyen vendégtől én is a plafonon vagyok. Sőt, egynél többször nem jöhetne. Egyszer nézne szét meg szaglászna az otthonomban, az életben nem tehetné be oda a lábát. Megesett már velem is párszor, be is tartom hogy az a személy többet a küszöböm nem lépi át.
13/58 anonim válasza:
11. Pl. ne hívjátok meg őket.
14/58 anonim válasza:
#11 Például nem hívjatok őket. Én nem engedném meg neked hogy az én kontómra hivogasd meg a te régi, kedves, vidám barátaidat. Vagy takaríts és főzz te. Viszont a kis kíváncsit még így sem engedném hogy meghívd.
15/58 A kérdező kommentje:
Ez a nő beteg, nem tehet róla. Nem tehetjük meg, hogy nem hívjuk el. Néha benéz a szőnyeg alá, a polcon a kezét végighúzza, hűtőbe, sütőbe kukkant egy pillanatra. De ennyi,nem egesz idő alatt csinálja, csak amikor elmegy wc-re, vagy a konyhába.
2023. szept. 11. 14:11
16/58 anonim válasza:
15. Mert miért nem? Mi lesz, ha nem hívjátok meg?
17/58 anonim válasza:
egyikük felesége diagnosztizált OCD-s, tisztaságmániás és ezért bekukkant néha ide - oda.
Kukkantson. Nagyon érdekel. Majd ha a köjál jön, akkor kizsíroldózom a sütőt a vendégségre. Amúgy nem. És egyáltalán nem szeretném, ha nálam kutatna bárki, bár rend van és tisztaság, de na.
És amúgy ha port talál a hölgy a polcon, akkor mi van? Benéz a ló az ablakon?
18/58 anonim válasza:
Akkor találkozzatok étteremben/kávézóban/bárban.
19/58 anonim válasza:
Együtt élek a párommal, alap, hogy nem hívunk úgy vendégeket, hogy ne egyezzünk bele mindketten.
Az ilyen ocd-s bolond embereket pedig a küszöbről fordítanánk vissza. Otthon kukacoskodjanak!
F
20/58 anonim válasza:
Te vendégeit? Ne segits, hanem takarits te.
Amúgy mi történik, ha a tisztaság mániás nő valamit talál? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!