Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Páromnak van egy gyereke a volt feleségétol, 5 éve váltak el, de annyira zavar hogy a volt feleséghez ha megy a gyerekért találkoznak, amikor az utoba kihangosítva hívja, amikor este is mikor osszebújunk vele beszél
Figyelt kérdés
Mert el kell vinni a gyerek ruháit reggel, amikor én ha romantikus vacsival várom haza, jön a gyerek is random mert az anyja nem ér rá vigyázni rá és nincs kire bízni, ilyenkor olyan rosszul érzem magam, szivesen sírnék, és csalódott vagyok, szeretem a párom, és amikor mi kettesben vagyunk akkor nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok, de olyan is volt hogy össze veszett a volt feleségével valami miatt, és ideges lett és elvonult, feszült lett, és utána olyan rossz volt a hangulat, tehetetlennek érzem magam, lesz ez valaha is jobb? Úgy érzem magam mintha én csak egy szerető lennék, aki a harmadik, aki mindig pótolható, akinek mindig kuss van, ha valami nem tetszik ez van ezt vállaltad, mindig a gyerek az első, te akartál kisgyerekes apukát, stb stb nekünk mindig tényleg csak tűrni kell és kuss van?2022. szept. 30. 13:36
1/41 anonim válasza:
Bmeg gyerekes férfit választottál.
Szoha nem lehetsz második.
2/41 anonim válasza:
Hát ja.. de felesleges azért féltékenykedned mert találkoznak, basszus jó hogy gyerek miatt találkoznak.. erről nem a kisgyerek tehet, remélem vele nem éreztetsz semmit.
3/41 anonim válasza:
Ha neked lenne gyereked, akit szeretnél, te is őt tennéd az első helyre. Ha nem tetszik, ne gyerekes pasival járj.
4/41 anonim válasza:
Oké oké gyerekes pasi! De van határ és azt a pasi nem tudja kordába tartani.
Nyilván a gyereke, vigyáz rá, ha megy érte találkoznak.
De azt, h ha össze vesznek akkor szar a hangulat vagy éjjel is vele beszél, az már sok!
Beszélgess vele erről!
Amúgy meg ha magát a gyereket nem bírod, akkor ez nem neked való!
N 30
5/41 anonim válasza:
Ez a kapcsolat nem neked való. A gyereke örökre a gyereke marad. Barátnők meg jönnek, mennek, te valóban cserélhető vagy. Ennyire hülye hisztispicha hozzáállással le is leszel cserélve. Keress egy gyerektelent, akinek te leszel első, az egyetlen, meg a világ közepe.
6/41 anonim válasza:
Szerintem is hagyd őket. Nem bántani akarlak, de ha neked tényleg mindig kuss van, a pasid meg a volt feleségével trécsel esténként, akkor tényleg csak a szex miatt vagy, meg azért, hogy amikor a faszid unatkozik, legyen kivel elütni az időt. Legyen tartásod, és rakd ki a szűrét.
7/41 anonim válasza:
Minek kéne neki az exe ha el is vált mást is d.g.logikátlan.
8/41 anonim válasza:
Én is elváltam,mi is találkozunk a gyerek apjával ha jön-megy érte,illetve néha még beszélünk is!Kizárólag a gyerekről,pl.hogy tanul,jól van-e,miket csinál,stb.De ha tudnád,mennyire rühellem a volt férjem közben,hogy mikor itt van személyesen rá se bírok nézni szó szerint..Lehet ők is hasonlóan vannak.A fiunk nem lenne már messzire kerülném,de ezt nem tehetem meg.
9/41 anonim válasza:
Miért beszélnek ennyit? Miről? Nekünk is van kettő, két éve váltunk. A gyerekek beszélnek az apjukkal, nem én. Mi max. megüzenjük egymásnak, hogy hánykor jön értük és akkor pár szóban elmondjuk, mi volt héten (de ezt a gyerekektől is megtudja).
10/41 anonim válasza:
En mashonnan kozelitenem meg. Nem benned van a hiba. A parod dolga lenne, hogy meghuzza a hatarokat es a lojalitasa feled magasabb szinten legyen. Ha igy nezzuk, rosszul valasztottal, ez az ember ezekre keptelen. De nem azert, mert gyerekes apuka. A valasnal egeszen biztosan dontes szuletett a gyerekrol, hogy mikor es kinel van. Ezt alkalmankent lehet es kell is rugalmasan kezelni. De adhoc modon nem passzolhatja le anyuka a kolkot. Ebbe pedig neki kell beleallnia, hogy kulon elete van, kulon programjai, es nem fog portugaliabol hazautazni a nyaralasrol, mert anyuci fonoke szolt, hogy maradjon benn tulorazni es vigyazni kell a gyerekre. Ugye? Tessek szepen elmagyarazni neki, hogy elvarod tole, hogy elore lebeszelt idopontokon tul ne vallalja a gyerek felugyeletet. Oldja meg anyuci, mert az az o feladata. Vegyen fel valakit, ha mashogy nem megy. A gyerekrol sem kell annyit beszelni, plane veszekedni. Az iskolaban a szuloi ertekezletre o is bemehet, a tanarokat is megkeresheti, stb. Ha kell venni egy cipot a gyereknek, azt emailben beszeljek le, ne eloben. Csak azon mulik a kapcsolatotok, hogy mennyire kepes meghuzni az enhatarait. A gyerek csak kifogas ebben az esetben, konnyebb neki vallalni a veled valo konfrontaciot, mint az exel valo konfrontaciot. Nyugodtan meg lehet mondani az exnek, hogyha nem kepes a gyerek felugyeletet megoldani, akkor le is mondhat a gyerekrol az apja javara. Vegig neked van igazad, apuci ne puncsoljon az exnek a te kontodra. A gyerek elhelyezese legyen vilagos es kiszamithato, az ex-el pedig informalis es karakteralapu a kapcsolat. Ugyan vegye mar a faradsagot, hogy ezt a csatat megvivja a kapcsolatotokert. Megismetlem, itt nem az baj, hogy gyerekkel rendelkezo apukaval kezdtel, hanem azzal, hogy egy babkent rangatja az ex, aminek o keptelen ellenallni. Mas gyerekes apukak lepattintjak az exet, mint a sicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!