Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Páromnak van egy gyereke a volt feleségétol, 5 éve váltak el, de annyira zavar hogy a volt feleséghez ha megy a gyerekért találkoznak, amikor az utoba kihangosítva hívja, amikor este is mikor osszebújunk vele beszél
Figyelt kérdés
Mert el kell vinni a gyerek ruháit reggel, amikor én ha romantikus vacsival várom haza, jön a gyerek is random mert az anyja nem ér rá vigyázni rá és nincs kire bízni, ilyenkor olyan rosszul érzem magam, szivesen sírnék, és csalódott vagyok, szeretem a párom, és amikor mi kettesben vagyunk akkor nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok, de olyan is volt hogy össze veszett a volt feleségével valami miatt, és ideges lett és elvonult, feszült lett, és utána olyan rossz volt a hangulat, tehetetlennek érzem magam, lesz ez valaha is jobb? Úgy érzem magam mintha én csak egy szerető lennék, aki a harmadik, aki mindig pótolható, akinek mindig kuss van, ha valami nem tetszik ez van ezt vállaltad, mindig a gyerek az első, te akartál kisgyerekes apukát, stb stb nekünk mindig tényleg csak tűrni kell és kuss van?2022. szept. 30. 13:36
21/41 anonim válasza:
Keress itt a gyékán egy 40éves szüzet, azzal nem lesznek ilyen gondjaid :D
22/41 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok simán tudok fiatal pasit is keresni
2022. szept. 30. 20:19
23/41 anonim válasza:
23 évesen jó nagy balek vagy, hogy ezt eltűröd. Keress olyat akinek fontos vagy
24/41 anonim válasza:
Miről beszélsz? Olyan mintha teljesen módosult tudatállapotban lennél. Azt írod, hogy "nekünk mindig tényleg csak tűrni kell és kuss van" Nem! EZT TE CSINÁLOD! Te hagyod! Gondold már végig, leírod 10 mondatban, hogy te ROSSZUL ÉRZED MAGAD EBBEN A KAPCSOLATBAN és nem jutsz el a felismerésig, hogy akkor neked ez nem szolgálja az érdekeid és szüntesd meg! Csak siránkozol, vársz a sült galambra. Ha a párod nem kezel úgy, ahogy te akarod, hogy kezeljenek, hagyd ott, keress mást! Nyilván ezt már biztos mondtad neki, és megbeszéltétek párszor. Ha nem tudsz kommunikálni a kapcsolatban, és nem veszed észre, ha számodra mérgező viszonyban fősz, akkor ezzel foglalkoznod kellene tudatosan, hogy ne menj bele ilyen kapcsolatokba, hogy az legyen a legfontosabb, hogy neked jó érzés legyen a másikkal lenni lehetőleg minden nap.
25/41 anonim válasza:
És ha 100-ból egyszer neked kedvez az már neked elég? Én kétszer annyi idős vagyok mint te, mégse viselném el, hogy így bánjanak velem.
De te gyereket akarsz szülni, hátha fontos leszel neki. Paff.
26/41 anonim válasza:
Hagyd ott őt. Te itt csak a fix punci vagy, semmi más.
27/41 anonim válasza:
Neked ezt a született feleség szerepet nehéz elengedni, nem az embered.
28/41 anonim válasza:
Ha 10-kor hívja, tízkor hívja...Ha a párod felveszi, szíve joga, elvégre a családjáról van szó.
Mi az, hogy "ha így játszunk" majd te is teherbe esel? Hány éves vagy te? Szerinted ez erről szól? Játék?
Az nem lehet, hogy azelőtt meg te hívogattad este 10-kor, amikor még a felesége mellett feküdt? Mert ez a hozzáállás nekem nagyon erről árulkodik.
29/41 anonim válasza:
Hát akkor keress fiatal pasit!
Eddig én egyet értettem avval, h sok az esti telefon meg néha a váratlan látogatás.
De ez a mondatod, h akk te is szülsz csak ezért...hát nem tudom.
N 30
30/41 anonim válasza:
Nem vesz komolyan teged, te csak bufelejto vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!