Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a feleségem ne legyen a plafonon a vendégek miatt?

Figyelt kérdés

2023. szept. 11. 13:44
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Ez a nő lagalább fél napig takarít, a feleségem nem.
2023. szept. 11. 14:35
 22/58 A kérdező kommentje:
Naponta, ez kimaradt.
2023. szept. 11. 14:36
 23/58 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem fejted ki, csak ilyen tőmondatokban beszélsz, úgy még mindig nehéz tanácsot adni.
2023. szept. 11. 14:37
 24/58 anonim ***** válasza:
97%

Én sem takarítanék fél napig vazze. Csinálja, akinek 6 anyja van.

Nem szeretem a vendégeket, egy OCD-s meg kerüljön el messzire

2023. szept. 11. 14:37
 25/58 anonim ***** válasza:
93%
Az elején is gyanús volt de most már tudom hogy mire megy ki ez az egész. A feleséged fikázásara (már ha egyáltalan van és nem csak trollkodsz), hogy annyit kéne takarítania mint annak a kényszerbetegnek. Hát takaríts TE(!) úgy, ha az az igényed, mást erre nemigen lehet mondani 🤷
2023. szept. 11. 14:39
 26/58 A kérdező kommentje:
A múltkor azon akadt ki, hogy a nő, megmutatta neki, hogy mosogatás után szárazronggyal ki lehet törölni a mosogatót, es úgy nem marad vízköves. Ti most komolyan kiakadnátok ezen? Ezt hallgattam egész nap, hogy ő sz@&ik a vízkőre, elég neki a gyerekek és utánam takarítani. De én segítek mindig neki takaritani, nem hagyom magára.
2023. szept. 11. 14:44
 27/58 anonim ***** válasza:
97%
#26 fogd a rongyot és vizkőtleníts ha neked úgy tetszik. Ne másokat cseszegess a bolond ötleteiddel.
2023. szept. 11. 14:46
 28/58 anonim ***** válasza:
96%

Továbbra is:

miért kéne patikára nylani a házat?

Nincs semmi baj azzal, ha marad egy kis kosz a sarokban vagy egy zokni valahol... mondjuk... kinek a zoknija? Az miért ne tette eleve a helyére? namindegy..:D

Szóval az egyik vendég OCD-s és kényszerűen nézi a koszt. Hát nézze. OCD-s, az a kényszerképzete, ohgy kosz van, azaz akármit cisnálsz, koszt fog találni. Egy steril műtőben is. Hiszen az a betegsége lényege, hogy nem a külvilágban van a probléma, hanem a fejében.

Ha meg szerinted a feleséged nem végez számodra elégséges munkát, akkor segíts neki, hogy elérjétek. Vagy ez nem opció?

De a kérdés niylván csak eg yprovokáció, valójában azt sem értem miért van még itt...

2023. szept. 11. 14:46
 29/58 anonim ***** válasza:
89%
Igazi tahó paraszt vagy, azért az egyből átjön, hogy te inkább lennél a beteg agyú nővel, mert az szebben takarít.
2023. szept. 11. 14:48
 30/58 anonim ***** válasza:
92%
Védőháló a plafon alá 🤣
2023. szept. 11. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!