Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen? Már nem tudom mit csináljak ezért írok ide hátha ti segíteni tudtok.
Figyelt kérdés
A párommal 11 éve vagyunk együtt, van 3 közös gyerek. A kedves párom narcisztikus. Aki ismeri tudja milyen ez. Sajnos nem tudok ki lépni másképp a kapcsolatból csak ha félre lép, viszont akkor ki tudom tenni innen a szürét. Létezik olyan hogy valakit fel bérlek hogy kezdjen ki vele, csábítsa el? A lényeg hogy legyen is minimum egy csók köztük ami bizonyítható., és üzenetek.Természetesen fizetek érte, nem ingyen várom. Ez az egyetlen megoldás hogy végre el takarodjon az életünkből. A gyerekek isazt szeretnék hogy el menjen innen, de nem akar.2023. szept. 1. 23:15
11/12 anonim válasza:
Hű, ez így még nehezebb.
Hát talán én azt csinálnám, hogy eladnám a házat. Mivel a Te neveden van, ezt teljesen önállóan megteheted. Persze, ha ő ezt nem akarja, akkor bírósági úton vagyonmegosztást követelhet. De a házat akkor is el kell adnod. Akkor elköltözhetsz másik ingatlanba, ahová a párodat nem engeded be. Ő csak bírósági úton érvényesítheti az apai jogait. De nem vagyok jogász, meg kell kérdezned erről egy jogi szakembert. De amíg el nem költözöl, nemigen tudod kirakni a párodat az otthonodból.
12/12 anonim válasza:
Egy ilyen kapcsolatba képes voltal három gyereket szülni? Jó most már mindegy ez igazából.
Menj rendorsegre, tedd ki a lakásból, jogilag semmi nem köti oda. Ha fenyeget, akkor feljelented es kérsz tavoltartasi végzést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!