Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik valahol még ilyen rideg, bántó férfi? Miért csinálja?
Szerintem mindenképpen szakíts vele,semmi értelme annak,hogy tönkretegyen Téged.Az pedig,hogy az anyukájának azt mondta,hogy szeret,nem feltétlenül jelenti,hogy ez valóban így van.Mint tudjuk,a mamáknak a fiuk boldogsága mindennél fontosabb,s ezt a barátod is tudja,nem akarja őt szomorúnak látni.De ez csak az én meglátásom.Mindenesetre ez már párkapcsolatnak sem igen mondható...Szakíts vele,aztán majd meglátod,hogy mennyire "pedáloz" utána érted.
Sok sikert!
És te 8 hónapja vele vagy?Nem értem miért és mit szeretsz
benne ha ő ilyen veled.Csak anyukádnak mta.h szeret v
neked is?Azt írod nem akar beszélni veled a dolgaitokról és
keress mást ha nem jó neked így.Totál kihasznál,lefekszel
vele,házvezetőnő is vagy egyben,persze hogy nem akarja hogy
elhagyd.Próbálj vele még egyszer beszélni,ha nincs pozitív
eredmény,mondjuk sztem nem lesz,mert eddig sem volt,hagyd
a francba.Biztos fájni fog,de találsz majd olyan férfit,
aki megérdemel téged és szeretni fog.Ne hagyd tovább hogy
megalázzon és semmibe vegye az érzéseidet.Én már régen
kidobtam volna.
Második vagyok.Ne ragaszkodj hozzá,nem fog megváltozni és
csak boldogtalan vagy mellette.Egyszer élsz,ne rontsd el!
Teljesen megértelek. Az én barátom is hasonló..jár össze-vissza bulizni és gyakran nem visz magával. Egyébként is elég elvont, de velem talán nem kéne ilyen hidegen viselkednie..Nem sokszor mondja, hogy szeret, max. szex után..Néha úgy érzem, hogy nem elég érett még egy komoly kapcsolathoz 19 évesen, de annyira szeretem. Majdnem 2 évig vágyódtam utána, aztán összejöttünk, de én még mindig rettentően oda vagyok érte. Előttem ilyen őrült, drogos barátnői voltak..néha úgy érzem, hogy még mindig az ilyenek után vágyódik. Van, mikor szörnyen kiborulok, de vannak pillanatok, amikor odajön, átölel spontán és nem szól semmit. Próbálom lazán felfogni a dolgait (pl. a füvezést, ivást), hogy nehogy azt higgye, nem állok mellette.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!