Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megálmodtam magamnak egy lányt, és létezik! Mintha valóra vállt volna egy álmom! De nem tudunk járni sehogy sem (170 km a táv) mit csináljak? Nem bírom ki! úgy érzem, hogy ő Ő!
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 16:05
3/9 anonim válasza:
Mindent meg lehet oldani, mi 270 km-re laktunk egymástól.
4/9 anonim válasza:
Mi 25 km-re.
Ha a 60-70 es években lennénkeaztmondanám hanyagold, de most már fent lehet tartani a kapcsit.
Menj intercityvel azzal kb 1.5 óra
vagy vegyél kocsit vagy nemtudom, de ha igy érzed az ugyis elmulik én régen sorozatokban a hölgyekbe vtam szerelmes mostmeg 3 éve vagyok a csajomba
5/9 A kérdező kommentje:
nem sajna ő nem érzi sztem úgy h én én vok... egyébként palija is van... de most meg mindennap másfél órát utazgatni hozzá? az úgy nem lenne túl jóó sztem... mondjuk ha olyan gyors az a vonat sztem inkább ki kéne állnom a vonat elé nem gondoljátok?
2010. dec. 22. 16:47
6/9 anonim válasza:
170 km nem nagy táv az vonattal 2 óra
találkozz vele minél hamarabb
7/9 A kérdező kommentje:
és eznem fog elmúlni... egy álmom! te el bírnád felejteni a legnagyobb álmod?
2010. dec. 22. 16:49
8/9 anonim válasza:
te hülye vagy nem kell naponta találkozni az egyébként is megölheti a kapcsolatot a túl gyakori találkozás
ne törödj azzal hogy van pasija egyszer majd nem lesz
vaaagy próbálj közelebbi egyedüláló csajokról álmodni
9/9 A kérdező kommentje:
látom nem érted te se... úgy néz ki, ahogy én elképzeltem magam mellé vkit! máshogy nem nagyon bírom már ezt leírni...
2010. dec. 22. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!