Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen? Már nem tudom mit csináljak ezért írok ide hátha ti segíteni tudtok.
"Sajnos nem tudok ki lépni másképp a kapcsolatból csak ha félre lép, viszont akkor ki tudom tenni innen a szürét."
Miért?
Nem találom jó ötletnek, amit leírtál.
Semmit nem tudok a lakóhelyetek tulajdonjogáról. Hol laktok? Kiében?
Nem a férjed a párod.
Ha több infot megadnál, segítenél segíteni azoknak, akik szeretnének.
Tapasztalat: akkor se fog elmenni. Viszont megígér mindent, aztán pár hétig ki lesz cserélve, pár hónapig minden rendben. Te meg elhiszed, hogy tényleg megváltozott. Aztán kezdődik előlről.
Amúgy ha tényleg nárcisztikus, valószínűbb, hogy a megcsaláson túlvan. Nem szokták kihagyni a lehetőséget.
Nem tudom, hogy lehet tőlük megszabadulni. Én volt, hogy a parkolóban, nyilvános helyen mondtam, hogy vége, válok, menjen el. Kitenni egyszerűen a fizikai fölénye miatt nem tudtam.
Sajnos nálunk elfajult a helyzet, rendőrségi ügy lett, valószínűleg le is csukják. Ne várd ezt meg! Egyszerűen add be a válást aztán lesz valahogy. Nem kell hozzá a beleegyezése, csak nehezebb.
Nem biztos, hogy bűntudata lenne, ha félrelépne. Szerintem az ilyen ember azért is téged okolna, ha félrelépne, amiatt is te lennél a hibás.
Nehéz helyzet. Ha beadod a válást, hiába van a te neveden a ház, ha azt már a házasság után vettétek, mindenképp ketté kell osztani. Csak akkor marad a tiéd, ha te vitted a házasságba.
A férjed kérheti a gyerekekre a közös felügyeletet. Egy hétig nála, egy hétig nálad. Ez se egyszerű. Ezeket is mérlegelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!