Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen? Már nem tudom mit csináljak ezért írok ide hátha ti segíteni tudtok.

Figyelt kérdés
A párommal 11 éve vagyunk együtt, van 3 közös gyerek. A kedves párom narcisztikus. Aki ismeri tudja milyen ez. Sajnos nem tudok ki lépni másképp a kapcsolatból csak ha félre lép, viszont akkor ki tudom tenni innen a szürét. Létezik olyan hogy valakit fel bérlek hogy kezdjen ki vele, csábítsa el? A lényeg hogy legyen is minimum egy csók köztük ami bizonyítható., és üzenetek.Természetesen fizetek érte, nem ingyen várom. Ez az egyetlen megoldás hogy végre el takarodjon az életünkből. A gyerekek isazt szeretnék hogy el menjen innen, de nem akar.
2023. szept. 1. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos nem tudok ki lépni másképp a kapcsolatból csak ha félre lép, viszont akkor ki tudom tenni innen a szürét."

Miért?

Nem találom jó ötletnek, amit leírtál.

Semmit nem tudok a lakóhelyetek tulajdonjogáról. Hol laktok? Kiében?

Nem a férjed a párod.

Ha több infot megadnál, segítenél segíteni azoknak, akik szeretnének.

2023. szept. 1. 23:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem teljesen értem. Ha tied a lakás, akkor kiteszed a szűrét, ha nem a tied, akkor meg az egész akció hiába. Amúgy együttérzésem. 20 év, sérülékeny nárcisztikus, 2 gyerek.
2023. szept. 2. 00:44
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez a vilag leggusztustalanabb, legpatkanyabb modszere.
2023. szept. 2. 00:57
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Nsgxon jo az otlet. Mdnnyi a zseton es milyen az utrmezes?
2023. szept. 2. 02:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalat: akkor se fog elmenni. Viszont megígér mindent, aztán pár hétig ki lesz cserélve, pár hónapig minden rendben. Te meg elhiszed, hogy tényleg megváltozott. Aztán kezdődik előlről.

Amúgy ha tényleg nárcisztikus, valószínűbb, hogy a megcsaláson túlvan. Nem szokták kihagyni a lehetőséget.

Nem tudom, hogy lehet tőlük megszabadulni. Én volt, hogy a parkolóban, nyilvános helyen mondtam, hogy vége, válok, menjen el. Kitenni egyszerűen a fizikai fölénye miatt nem tudtam.

Sajnos nálunk elfajult a helyzet, rendőrségi ügy lett, valószínűleg le is csukják. Ne várd ezt meg! Egyszerűen add be a válást aztán lesz valahogy. Nem kell hozzá a beleegyezése, csak nehezebb.

2023. szept. 2. 08:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell félrelépés ahhoz, hogy el tudj válni tőle?
2023. szept. 2. 12:21
 7/12 A kérdező kommentje:
A ház csak az én nevemen van. Fizikailag nem bánt csak fenyeget, de ettől függetlenül félek tőle. Mikor vezetek is üvölt mellettem hogy ő fél mellettem, milyen béna vagyok, pedig szerintem nem vagyok az. Egyszerűen félek attól hogy,,oktalanul''ki teszem képes ránk gyújtani a házat is. Tudom nem oktalan amit velünk tesz, de szerinte az teljesen oké hogy üvölt, lelki terrorban tart mindannyiunkat. Ez az egyetlen olyan dolog amiben lehetőséget látok már, különben azt akarjon hogy én menjek el a gyerekekkel és oldjam meg ahogy akarom.
2023. szept. 2. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy bűntudata lenne, ha félrelépne. Szerintem az ilyen ember azért is téged okolna, ha félrelépne, amiatt is te lennél a hibás.

Nehéz helyzet. Ha beadod a válást, hiába van a te neveden a ház, ha azt már a házasság után vettétek, mindenképp ketté kell osztani. Csak akkor marad a tiéd, ha te vitted a házasságba.

A férjed kérheti a gyerekekre a közös felügyeletet. Egy hétig nála, egy hétig nálad. Ez se egyszerű. Ezeket is mérlegelni kell.

2023. szept. 2. 14:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok. Biztos hogy meg csalt már de megérzés volt csak, sajnos nem derült ki kivel. Nagyon sok titka van valószínűleg amiről én nem tudok. Gyerekek csak azért kellenének neki hogy engem szenvedni lásson. Nem is tudna mit kezdeni velük, főleg úgy hogy a pici még csak 10 hónapos lesz és szopizik. A gyerekek egyértelműen nem szeretnének vele maradni, ezt ők mondták.
2023. szept. 2. 14:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem lenne bűntudata, csak akkor ha kiderülne mert akkor tudja hogy úszik minden. Hogy szabaduljak meg tőle már? Nagyon el vagyok fáradva lelkileg. :(
2023. szept. 2. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!