Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdmees viszonyulni ahhoz, amikor a párom közösségében vagy bármilyen társaságában aktívan részt vesz olyan alak, akivel korábban lefeküdtek egymással?
#29: Én ilyet nem jelentettem ki. Én nem korlátozom a párom, én csak nem versenyzem, szóval ha az exével kavarna megint, akkor olyan nekem, mintha együtt sem lettünk volna. Az aki ezt a kijelentést odaképzeli az max te vagy. Én arra válaszoltam csupán, amit a kérdező írt, hiszen neki már adtak okot a féltékenységre, ami már rég rossz, szóval kétlem, hogy olyan lenne a párjának a viszonya vele, amit fent leírtam.
Az aki közel tartja magához az exét ilyen szinten, az nem áll készen egy kapcsolatra, nemhogy házasságra. Pont hogy a kapcsolatok/házasságok miatt szoktak a barátságok tönkre menni, majd biztos az exed marad az egyetlen, akivel mindig is nagyon jó barátok lesztek, bármi is legyen.🙃
#30: Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Itt semmilyen vitáról szó sincs, csak belekötsz minden ok nélkül más véleményébe, senkit nem érdekel neked milyen a viszonyod az exeddel, de ne próbáld már úgy eladni a dolgot, mintha tök normális lenne, hogy ti milyen nagy barátok vagytok.
Most ha belegondolok, hogy emiatt valaki itt idegeskedne, meg elkezd személyeskedni emiatt, az elég szomorú. Get some help.
Márpedig teljesen normális dolog jó kapcsolatban maradni az exeddel. És itt bújik ki a szög a zsákból, hogy melyikünk egy korlátolt agyhalott.
Én nem állítom, hogy a kapcsolat teljes megszüntetése, minden kontakt felszámolása az rossz vagy helytelen. Szerintem TELJESEN RENDBEN VAN, ha valaki egyetlen exével sem tartja a kapcsolatot. Ha neki így komfortos, akkor nagyon helyesen teszi, hogy a saját lelki békéjét tartja szem előtt.
Itt te vagy az, aki nem jött még rá, hogy nem a seggéből süt a nap. Attól, hogy számodra egy helyzet nemkívánatos, attól, hogy te tartózkodsz egy ilyen felállástól (amihez jogod van, és ami teljesen oké), attól még az ellenkezőjével sincs gond.
Igen, próbáld meg kinyitnia csipádat, és kicsit elrugaszkodni a saját önbizalomhiányos egótrippedtől...
31#:
"magad sem állsz rá készen, ha úgy érzed még kell valakit talonban tartanod arra az esetre, ha mégis szétmentek meg elváltok. Ez dedó szint kb."
Ezt írtad a 14-esnek, aki ennyit írt:
"Igen, elég gáz álláspont, hogy nem LEHET jóban lenni az exszel."
Te eleve úgy állsz az exek közti barátsághoz, hogy egymást talonban tartják, vagy az egyik a másikat!
Majd azt írtad a #27-esnek hogy:
"Hiába nyomorogsz itt, hogy de az exem lehet a legjobb barátom és talizgatunk meg rendszeresen beszélgetünk messengeren. Attól még hogy egy közegben/munkahelyen/baráti társaságban vagytok és beszélgettek, megadjátok a másiknak a tiszteletet stb és nem utáljátok egymást mint a sz*rt, attól még nem vagytok barátok vagy haverok. Az esetek túlnyomó részében ilyen szokott lenni egy normális embernek a viszonya az exével, de semmiképpen sem közeli."
Most váltod a véleményed, mint az időjárás váltakozik, vagy nem vagy következetes, esetleg te nem vagy kész komoly párkapcsolatra, mert a barátság gondot okoz számodra nemcsak exxel, de havernővel, vagy új alannyal is? ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!