Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érdmees viszonyulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdmees viszonyulni ahhoz, amikor a párom közösségében vagy bármilyen társaságában aktívan részt vesz olyan alak, akivel korábban lefeküdtek egymással?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy tűnik hogy ez nagyon sokszor egyszerűen elkerülhetetlen, és kíváncsi lennék mások hogyan bírkóznak meg ezzel (a kényszeres összehasonlítással, a megfeleléssel, a folyamatos "harccal", hogy nem lehet alul maradni azzal az alakkal szemben, stb...)

2023. aug. 28. 11:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én érdeklődnék ha már egyszer nem írtad.

Hogyan viselkedik veled és vele?^^

Azon múlik minden.

2023. aug. 28. 12:31
 12/36 anonim ***** válasza:
90%

Na akkor én mesélnék érintettként...

30+ családos nő vagyok. Az egyetemi baráti társaságunk megmaradt, legtöbben már családot alapítottak, idő közben ez a társaság egy kicsit kibővült tesóval, haverral, stb., akik ott ragadtak. Mivel az ország különböző pontjain élünk, kb. évente kétszer van egy össznépi találka, amikor mindenki otthon hagyja a családot és csak jól érezzük magunkat, iszogatunk, szórakozunk, majd másnap mindenki hazatér az életéhez.

Ebben a társaságban van egy férfi, akivel én anno ha nem is együtt voltam, de kavartunk egy fél évig, vagy mi. Én fülig belezúgtam, ő meg éppen a nagy hódító f*sz világát élte akkor és énis csak egy lettem kvázi a sok közül. Ezt nyilván idő volt feldolgozni, de eltelt azóta 10 év, 1-2 év alatt túltettem magamat rajta. Utánam nem sokkal ő is megállapodott, nekem is családom lett.

A férjem tudja, hogy mi történt köztünk, az ő felesége is. Én úgy érzem, hogy nincs tikolnivalónk, egy 10 éves sztoriról beszélünk, ami ráadásul mégcsak nem is volt egy nagy durranás, egy féléves se veled-se nélküled szenvedés, nekem szívtöréssel, tehát indokot sem tudnék mondani miért kéne rám féltékenynek lenni, de az ő felesége vérszemet kap és teljesen ki van borulva a mai napig egy-egy ilyen összejövetel előtt, hogy miért kell neki az "exével" időt töltenie. (Amúgy nekem lenne okom kiborulni, hiszen kvázi rá cserélt le és őt vette el feleségül végül, amikor én csak egy kis időtöltés voltam, büszke is lehetne erre. :D) A férjem elfogadja, hogy van előéletem és ennyi. Az ég világon semmi nincs köztünk, így totál felesleges agyjáratás ez a pasas felesége részéről.

A férjem társaságában is van olyan csaj, akit anno "meghajtott" egyszer-kétszer. Én is megbízom benne, nem kapok idegbajt, ha velük megy szórakozni, pláne hogy neki is családja van már.

Én azt gondolom, hogy a féltékenységnek oka van. Valamiért meghajlott a bizalom, avagy az önértékeléssel, önbizalommal vannak komoly problémák, amiért azt gondolhatja ilyen helyzetben valaki, hogy mi ketten 10 év után is azért jövünk össze a társasággal, hogy legyen hol hivatalos fedősztori mellett dugni egyet... Felnőtt emberek vagyunk. Ha annyira akarnánk, akkor a látszat fenntartása mellett, közös társaság nélkül is megoldanánk. Ezt fel kellene dolgozni.

2023. aug. 28. 12:34
 13/36 anonim ***** válasza:
7%

#8:

És ezt te azt honnan tudod, hogy tényleg vége van, te voltál már valaha egyáltalán párkapcsolatban? (Ez költői kérdés, gondolom a válasz igen lesz) Egyetértek azzal, hogy figyelni kell a másik reakcióit vagy hogy nincs értelme versenyezni, de pont ez az, hogy a párjának a hibája az, hogy itt úgy érzi a kérdező, hogy versenyezni kell, eleve nem ér senki se annyit, hogy érte versenyezgetni kellene a korábbi szexpartnerével vagy exével. Egy ilyen embernek már semmi köze nem kellene lennie az ő életéhez, ott már bajok vannak, ha ez már nem így van. Eleve össze sem kell jönni olyannal, aki jóban van még az exével, meg a korábbi szexpartnereivel. Amennyiben úgy hozza az élet, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgoznak, az rendben lehet még pl, de akkor is nyilván csak köszönnek és elsétálnak egymás mellett.

Amúgy csak szerintem szánalmas, hogy lepontoznak itt szinte mindenkit, mert itt sokak szerint nem oké, hogy valaki még mindig jóban van az exével?🤡🤡🤡🤡 Mert egyébként aki ennyire álszent, hogy szerinte ez teljesen rendben van, az semmit sem ér, de tényleg. Menj vizsgáltasd meg magadat pszichológussal, mert nálad gondok vannak, ha szerinted ez teljesen rendben van.

2023. aug. 28. 12:36
 14/36 anonim ***** válasza:
66%
Igen, elég gáz álláspont, hogy nem LEHET jóban lenni az exszel. Nem mindenki putris tányérdobálással vet véget a kapcsolatának, csak szólok...
2023. aug. 28. 12:42
 15/36 anonim ***** válasza:
92%

De ő az exe biztosan, vagy barátság extrákból fenn maradt barát? Mindegy igazából, hogyha egyszer a kérdező annak ellenére, hogy tudta mi a helyzet mégis összejött vele, mégis még vele van!

Nem a párja tehet róla hogy ő versenybe száll. Ha egyszer az a harmadik még mindig képben van, mert a párja úgy viselkedik vele, hogy félreérthető vagy egyértelművé, hogy még tetszik neki, érzései vannak, akkor nem győztest kell eljátszani hanem SZAKÍTANI!

Ha te tudod, hogy az exxel,vagy bármiféle szexuális kapcsolatban volt része előtted pár hónapja, akkor minek a bűnbánatnak jöttél vele össze? Az a te hibád! Nem tetszik a helyzet ok nélkül, mert tök normális a másikkal? Akkor is szakíts és menj el pszichológushoz! Ennyi.

2023. aug. 28. 12:44
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg az a kérdés, hogy a párod hogyan viselkedik ezzel a taggal? Flörtöl vele nyíltan?
2023. aug. 28. 12:45
 17/36 anonim ***** válasza:
5%

#14: Az egyetlen aki gáz itt az max te vagy. Most nyilván nem arra gondolok, hogy ha évente 1-2x találkoztok, mert ugyanabban a baráti társaságban vagytok vagy valami, hanem amikor rendszeresen beszéltek. Nálam legalábbis ez jelenti azt, hogy jóban vagytok. Akkor fogalmazzunk inkább úgy, hogy még haverok vagytok vagy barátok.

Mert ha szerinted ez nem gáz, akkor neked nincs jogod másokat lepontozgatni, meg kioktatni egy párkapcsolatról, hiszen még magad sem állsz rá készen, ha úgy érzed még kell valakit talonban tartanod arra az esetre, ha mégis szétmentek meg elváltok. Ez dedó szint kb.

2023. aug. 28. 12:48
 18/36 anonim ***** válasza:
84%

6.

Pont az ilyen megsavanyodott, ódivatú faszik miatt vannak a nők lelkileg ott, ahol. A legtöbbnek komplexusai, problémái vannak az ilyen "férfiak" miatt, mint amilyen te is vagy.

Mondom ezt úgy, hogy konzervatív nő vagyok.

Ja, azt kihagytam hogy nekem apám sincs, szóval itt már az "elméleted", vagyis a beteg képzelgésed megdőlt.

2023. aug. 28. 12:50
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
Miért tartaná az ember az exet talonban ha elmúltak az érzései és másba szeretett bele és nem köpködéssel búcsúztak el egymástól? Nem értem komolyan. Ha egyszer engem szeret, kimutatja és ő számára ismerős, vagy barát akivel néha beszél hiszen nem váltak el rosszban az engem miért a nyavolyáért zavarjon? Neked kéne pszichológiai segítség, ha ennyire félsz, hogy az ex elszedi tőled a párod...:O
2023. aug. 28. 12:52
 20/36 anonim ***** válasza:
37%

Az sem mindegy ahogy a #12-es írja hogy 10 éves sztoriról van e szó vagy hogy minden nap találkoztok a munkahelyen! Ne hasonlítsuk már össze a kettőt!

Ha valaki már a harmadik emberrel jön össze a munkahelyén, baráti társaságból az azért elmond róla valamit. Persze mindenkinek van előélete, csak az nem mindegy, hogy az új párjának napi szinten kell e szembesülnie az illető előéletével!

Az teljesen más ha 10 év múlva bekerül 1-2 napra valami volt futó kaland a társaságba.

Azt sem mondja senki hogy nem lehet jóban lenni az exszel.

De azért azt se nevezzük már normálisnak, ha van Józsi van Gizi aki már végigment az egész baráti társaságon vagy kollégákon, mert képtelen máshonnan párt találni. Az új párja meg napi szinten szembesüljön vele hogy Józsi volt párjai is ott ülnek vele egy irodában. Biztos van aki szerint ez jó dolog de én nem kérnék belőle, még akkor is ha tiszteletben tartom hogy van a másiknak előélete ilyen téren.

2023. aug. 28. 13:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!