Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom túl anyagias?

Figyelt kérdés
Konkrétan mindenen kiakad,ha nem viszem el minden hétvégén vacsorázni,nem kap virágot egy hétig,nem veszek neki kaját a munkába,vagy viszem el programokra mint például koncertek,kalandpark,minimum havonta egyszer,akkor azzal fenyeget hogy szakít velem. Volt rá példa hogy nem vettem neki innivalot mert nem volt nálam pénz,szomjas volt,es én is,nála volt pénz megkértem vegyen ő erre ott hagyott a boltban kirohant es egy napon át nem beszélt velem mert hogy én milyen fukar vagyok. Ma szóvá tette hogy soha nem veszek magamnak ruhákat es kiegészítőket,de neki se,akkor hova megy el a pénzem ha ilyen fukar vagyok? Nem megy el sehova egyszerűen sporolok,most vettem lakást,nincs felesleges havi 100-200 ezrem arra hogy neki vegyek minden hétvégén vacsorát egy étterembe.
2023. aug. 26. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én rég kirúgtam volna a helyedben. Ebben az egészbe ő csak az önérzetét tudta betenni.
2023. aug. 26. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért az ilyen nőknek van párjuk? Nem értem én ezt.
2023. aug. 26. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell aranyásóval járni.
2023. aug. 26. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyedüli fukar az ő. Te meg egy jó nagy ökör vagy akit az orránál fogva lehet vezetni.
2023. aug. 26. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Azt hiszem, neked van normális értékrended, a barátnőd pedig afféle aranyásó. Nem lehet túlságosan komoly a kapcsolatotok, ha szakîtással fenyeget, ha nem viszed. Sztem az a nőtípus, aki úgy gondolja, hogy ezek a dolgok járnak neki csak azért mert nő, és nem veszi figyelembe az anyagi lehetőségeidet. Nem tudom, mennyire fiatal a hölgy, de ez a fajta hozzáállás részéről ultra gáz. Nem látok bele a kapcsolatotokba, de el bírom képzelni, hogy számára ő a világ közepe. Nyilván nem adhatok tanácsot, mert a másik felet is meg kellene hallgatni, de ezek alapján más az értékrendetek, és a tiéd van a helyén. Magyarázd el neki, miért nem működhet az, amit kikövetel magának. Ha elfogadja és változtat, örülünk. Ha nem tetszik neki, hagyd menni. Talán hozzáteheted, neked ez a követelőzős túlzó költekezés a te zsebedre válóok. És amit a vizes kirohanásáról ìrtál, még hisztérika is. Nem jó party a csaj.
2023. aug. 26. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ugye te is látod, hogy nincs jövője?
2023. aug. 26. 21:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod, a legfontosabb neki benned a bukszád és a bankkártyád a zsebedben.
2023. aug. 26. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az normális, ha szeretne elmenni randikra, néha ajándékot/meglepit kapni. Nekem is jól esne, ha elvisznek vacsizni, hoznak nekem kaját stb. Persze ha mindketten minimálbérből éltek, akkor nyilván mások a lehetőségek, meg le kell mondani dolgokról, de úgy tűnik nálatok nincs ilyen gond.

Ami viszont nagyon gáz, az az innivalós sztori, meg ha ő mindenen hisztizik. Meg lehet normálisan is beszélni, ha vágyik ilyesmikre.

Azt hozzáteszem, hogy ideális esetben ő is meglep téged, vesz neked kaját stb

Amúgy meg kell találni az arany középutat. Nem kell 200k-t költeni rá, lehet olcsóbb helyekre is menni vagy ilyesmi. Meglepi vacsorát is főzhetsz neki, akkor az olcsó és nem neki kell melóznia vele. Van sok ingyenes vagy olcsó program lehetőség is, ezekből is jó randi lehet, nem kell mindig drága helyekre menni. Lényeg, hogy kezdeményezz ilyeneket, találd ki, vidd el stb

Szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy próbálsz takarékoskodni valamennyire, de te se vidd túlzásba, hogy soha sehova nem hívod el, minden forintot elteszel.

Ha neki ez így nem felel meg, mert mindenképpen az kell, hogy drága helyeken insta fotózkodjon, meg dizájner ruhákat vegyél neki stb, akkor azt hiszem marad a szakítás

N

2023. aug. 26. 21:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen csicska vagy meg is érdemled.

Úgy kivágnám mint macskát szarni.

2023. aug. 26. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mersz vele szakítani, mert félsz, hogy nem találsz nőt magadnak?

Egyébként mindegyik nem anyagias, csak nem mindegy, hogy mennyire.

2023. aug. 27. 05:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!