Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom túl anyagias?

Figyelt kérdés
Konkrétan mindenen kiakad,ha nem viszem el minden hétvégén vacsorázni,nem kap virágot egy hétig,nem veszek neki kaját a munkába,vagy viszem el programokra mint például koncertek,kalandpark,minimum havonta egyszer,akkor azzal fenyeget hogy szakít velem. Volt rá példa hogy nem vettem neki innivalot mert nem volt nálam pénz,szomjas volt,es én is,nála volt pénz megkértem vegyen ő erre ott hagyott a boltban kirohant es egy napon át nem beszélt velem mert hogy én milyen fukar vagyok. Ma szóvá tette hogy soha nem veszek magamnak ruhákat es kiegészítőket,de neki se,akkor hova megy el a pénzem ha ilyen fukar vagyok? Nem megy el sehova egyszerűen sporolok,most vettem lakást,nincs felesleges havi 100-200 ezrem arra hogy neki vegyek minden hétvégén vacsorát egy étterembe.
2023. aug. 26. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Már rég repült volna ha rajtam múlik!
2023. aug. 27. 06:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Neki nem barátja van, hanem ATM-e, ami nem működik kifogástalanul, és mégscsak arra se veszi a fáradságot, hogy legalább leplezze, hogy nem te vagy a lényeg, hanem a pénztárcád...

Te mocskos ronda vagy, ő meg valami instababa, ezért tartod? Nem értem, hogy az ilyen nőknek hogy van normális párjuk, a normális nőknek meg semmi...

2023. aug. 27. 08:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
5ös vagyok ismét. Azt lehagytam, hogy jó lenne tudni, ezek az igények és hozzáállás részéről honnan származnak. Esetleg nagyon fiatal, és azt hiszi kolbászból van a kerítés, és a pénz fán terem? Szülei nevelték ezt bele? Mindig mindent megkapott, elkémyeztetett kis liba? Ha ilyen dolgok állnak a háttérben, esetleg egy beszélgetés után tud változtatni. Ha csak egy lóvéra menő üresfejű aranyásó, akkor még azt se várd meg, hogy ő mondjon fel. Nehogy már egy ilyen nő hagyjon ott. Rúgd picsán te.
2023. aug. 27. 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!