Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnátok kezelni azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnátok kezelni azt a helyzetet, ha párotok kijelenti hogy ő már nem akarja ezt az egész kapcsolatot, nem szeretne veletek lenni, de ti még bármit megtennétek érte hogy ez változzon. Van egy közös gyermek még csak nem sokára kezdi az óvodát?

Figyelt kérdés

A külön költözést a másik fél anyagilag nem tudja megvalósítani. Ő úgy tervezi hogy élünk addig egymás mellett, ameddig ő összeszedi magát anyagilag, és elköltözne a gyerekkel. Mindezeket úgy tudja megtenni, ha továbbra is egyedül fizetem az albérletet meg a számlákat. Számomra elképzelhetetlen, hogy egymás társaságában éljünk tovább, úgy hogy én még szeretem is, de még egy ölelést sem adhatok neki.

Ti hogyan tudnátok ezt elképzelni?

(27F)

2023. aug. 9. 23:15
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Az oka amit nekem mondott, hogy már nem érzi jól magát mellettem. Depressziósnak érzi magát, és hogy tudja hogy mellettem ebből nem tud kijutni.

Én hiába próbálnék es szeretnék is neki segíteni mindenben, nem engedi, bezárkózik. Az egészet rátudja vezetni, hogy nem boldog velem. De ő is beismeri hogy igen, én nagyon sokat teszek értük, látszik rajtam hogy törődök velük, látja, hogy még a házimunkában is átlagon felül kiveszem a részem. A főzéssel, a gyereket születése óta én is ugyan úgy pelenkázom fürdetem. “De hiába látja, és hálás ezekért, neki egyszerűen már nem megy ez az egész.” Ezt mondta nekem. Minden egyes este meg masszírozom. Hétvégén otthon vagyok, ágyba reggelivel kedveskedek, hagyom tovább pihenni, addig én rendezem a gyereket reggel. Én nem tudom hogy mi többet tudnék tenni, amin látná, hogy megérni megtartani ezt a családot.

2023. aug. 10. 13:22
 22/26 anonim ***** válasza:
44%
Ez valahogy nem kerek akkor sem, és pontozhattok dögivel lefelé. De ez a mindent megteszek érte eset nagyon afelé megy hogy valamit nagyon elbasztál vagy megcsal vagy valami komoly, akiért ilyet tesznek és ilyeneket az álltalában hálás és a kezét teszi össze és ez a szerelembe is bele mélyül mert érzi hogy fontos valakinek és ki is mutatja. Vagy megcsal vagy csalt ez a szép és jó de mégse ez valakinek a nagy hibájából ered. Valamiért depressziósnak érzi magát és ez vagy a bűntudatból vagy a helyzetből fakad.
2023. aug. 10. 13:33
 23/26 qkker1 ***** válasza:
75%

"Én hiába próbálnék es szeretnék is neki segíteni mindenben, nem engedi, bezárkózik."

Párterápia esetleg? Hátha akkor megnyílik, és tudod, hogy van-e remény, vagy vége.

2023. aug. 10. 16:00
 24/26 anonim ***** válasza:
72%

Milyen párterápia, qkker? A nő nem akar semmit. Csak pénzt.

Semmit nem tudsz tenni, kérdező! ENGEDD EL!!!! Ne kapaszkodj! Ágybavinni a reggelelit meg masszírozni valakit, aki téged nem szeret? Jó eséllyel van más pasasa? Megőrültél te? Hogy alázkodhatsz idáig?

2023. aug. 10. 16:14
 25/26 anonim ***** válasza:
72%
Így van 24, kérdező szerintem is csal de keményen. 22 voltam.
2023. aug. 10. 16:48
 26/26 anonim ***** válasza:
57%
Én eleve kivettem a rendszerből az olyan függőséget, mint közös lakhatás. Az csúnyán el tud bánni mindenkivel. A másik, hogyha valaki nem tart rám igényt, akkor nem fogok esdekelni a szeretetéért, figyelméért. Az én időm, energiám, személyem is van annyira értékes és fontos, mint az övé. Nem értékelem le magamat annyira, hogy kepesszek. A gyerek egy sajnálatos dolog ilyenkor. Mondjuk én ezt is kivettem a rendszerből, de nyilván teljesen normális, hogy egy párnak gyereke születik. De önmagában egy gyerek miatt nem színészkedhet az ember. Látszat család látszat párkapcsolat nem jó semmire.
2023. aug. 10. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!