Egész gyerekkoromban hanyagolt, most tartani akarja a kapcsolatot?
"anyám"-ról van szó. 12 éves lehettem kb, amikor elhagyott minket, azóta eltelt 13 év. Ez idő alatt összesen pár sms-t váltottunk, lakás ügyeivel kapcsolatoban. Eladtuk a közös lakást, erre most folyamatosan próbálja felvenni velem a kapcsolatot, hívogat, sms-eket ír, amikre nem reagálok természetesen. Számomra ő halott. Ahány ismerősömnek meséltem erről a helyzetről, mind egyet értett velem.
Nektek mi a véleményetek? Kíváncsi vagyok anonim emberek véleményére a témával kapcsolatban :)
Kort és nemet is írjatok
Velem az "apám" csinálta ezt, bár engem még meg se születtem ott hagyott engem és az anyámat,mert ő még erre nem áll készen.
Sosem segített, nem keresett,egy évvel ezelőttig, hogy ő megbánta, (gondolom kiélte magát) és a családjával (?) akar lenni és megakarja ismerni az egy szem lányát.
Azóta is próbálkozik, de ugyanúgy vagyok cele mint a kérdező. Számomra halott, nem létezik
Nem tudhatod miért tette, mit érzett, mit gondolt, akkor gyerek voltál. Most elvileg felnőtt vagy. Talán sikerülhet megértened,elfogadi a helyzetet. Esélyt mindenképp érdemel, Te saját magad miatt, amíg düh, harag, bosszú van benned, addig
cipeled teherként. És ha pénzt akar legalább tudod, hogy ő nem kész helyén kezelni a kettőtök dolgát.
Én 34 éves nő vagyok, és egy 15 éves nevelt fiam van, de egyszerűen a fiam!!! Az ő anyja 4 éves se volt mikor eltűnt az életéből és 9-12 éves kora között újra előkerült. Mi csak úgy hívjuk, hogy nőszemély mert egy nő nemű személy, s nem több. Mikor a fiam életébe újra bezoppant megkérdezte hol voltál, o meg csak annyit felelt " dolgom volt"... Tudjuk a párommal, hogy kiélte magát - utazgatott, pasizot stb. Mikor 12 lett a fiam újra terhes lett és azóta feléje se jött... Néha ráír egy smst hogy mennyire hiányzik neki, de mivel H. látni se akarja s ezt megírja, ennyi is a kapcsolatuk. H szerint csak akkor ír neki amikor a lelkiismeretét akarja rendbe rakni, szerinte ez nem róla szól csak önmagáról. Itt is erről lehet szó szerintem. Ez nem rólad szól hanem róla...
A fiamnak azt szoktam mondani " hogy mérges vagy rá és ez így normális, de majd egyszer hogy ezt végleg le tud zárni magadban, szerintem érdemes lenne majd leülni vele, mindent elmondani neki ami a szívedet nyomja, meghallgatni a válaszát és oda rakni magadba ahol helyén érzed"
egy lezárás mindenkinek kell és ezt miatta/miattad mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!