16 éves srác vagyok egy buliban megismertem egy nálam 11 évvel idősebb nőt és tartjuk is kapcsolatot. (Igen ő is tudja, hogy 16 vagyok még csak) és lefeküdtünk 2x és bűntudatom van. Hogy kellene el mondanom a szüleimnek?
Figyelt kérdés
2019. jún. 18. 20:41
2/10 anonim válasza:
Ülj le fiam, 1-es :D
A te korodban én az osztályfőnökömet dugtam öcsi. Jobb lesz ha összeszeded magad és örülsz annak amit a sors adott. Később valszeg büszke leszel rá. Ha meg nem akarod folytatni egyszerűen csak mondj nemet vagy ad meg neki az elérhetőségem és elintézem ;)
3/10 anonim válasza:
Egész pontosan miért is kellene elmondanod a szüleidnek?
4/10 anonim válasza:
A szüleidnek semmi köze hozzá, nem tehetnek semmit. 14 év a beleegyezési korhatár.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, egy 27 éves csaj mi a francot ehet ennyire egy 16 éves krumplinudliban.
7/10 anonim válasza:
Miért van bűntudatod?
Első szexuális élményed volt? Nem így képzelted volna el?
Rád erőltette?
Ha az utóbbi, mindenképp beszélj a szüleiddel.
Ha úgy érzed, hogy megkönnyebbülnél, jót tenne neked ezt kibeszélned magadból, akkor is biztosan fordulhatsz a szüleidhez:) (nyilván vannak kivételek, de reméljük a te szüleid elég normálisak egy ilyen beszélgetéshez)
8/10 Choler válasza:
Akkor persze nem volt bűntudat amikor a nudlit szopogatta,meg amikor bedőlt,hogy tedd be neki és markold a haját?Kétszer is... :-)
9/10 anonim válasza:
Azóta is együt vagytok?
Sok boldogságot kívánok nektek...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!