Letezik olyan szulo, aki bosszut allt/akart allni azert, mert a gyerek elkoltozott illetve nem tudta vele vele tartani a kapcsolatot a gyerek jovoltabol?
Én csak ilyet tudok mint az én példám...
A férjem az én jóvoltomból költözött el. Bár az anyja is elküldte lakni máshová miattam (mivel náluk laktam, akkor jöjjön velem együtt ha akar, de én mindenképp menjek).
Azóta mást sem hallottam vissza, csak hogy én kiszakítom a családjából.
???
Pl. a férjem magától sosem mondja, hogy menjünk le CSAK ÚGY az anyjaékhoz. Nem véletlenül... Egyedül sem megy csak úgy. Pedig én mondtam, hogy menjen ha akar. Én meg nem buzdítom, hogy ketten gyerünk. Tehát nem megyünk.
Akkor egy eseményre engem vitt el a feleségét és nem az anyját. Na ezt is visszahallottam, hogy pedig ő egy kis sarokban is elült volna, ha jöhetett volna ő is... de miattam kimaradt a fia fontos életeseményéből.
Na hát ilyenek. Nem a fián állt úgy bosszút, hanem engem hibáztatnak a hátam mögött. De ha azt vesszük, ez is egyfajta szemétség a fia ellen. Nekem senki ne mondja, hogy mindez szeretetből történik amiket csinálnak/tak...
Szóval ne félj!
Férjem is túl élte. Bár rettegni még mindig retteg ő is anyuka haragjától, ha olyan helyzet adódik. Ezért bólogat neki továbbra is, csak most már messzebbről.
Mi az hogy "nem tudta vele tartani a kapcsolatot a gyerek jovoltabol?"
Nem válaszoltál, ha írtak neked? Elköltöztél és hónapokig nem vetted fel a telefont, ha hívtak? Nem kérdezted meg, hogy Anyu, Apu, hogy vagytok? Mi történik éppen veletek? Lesz@rtad, hogy mi van a szüleiddel és semmi nem érdekelt?
Mert ebben az esetben, bár bosszút nem szeretnék állni, csak egyszerűen már én sem lennék kíváncsi rád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!