Aki nem tartja az anyjával a kapcsolatot, az miert nem?
Figyelt kérdés
Miert szakitottad meg a kapcsolatot? Mi volt az a pont, amikor azt mondtad, h nincsen mas megoldas? Hogyan elted meg a dolgot?2018. júl. 22. 21:40
1/13 anonim válasza:
Bár nem eza kérdés
Apámal nem tartom a kapcsolatot
2/13 anonim válasza:
Valószínűleg alkoholista szülők gyereke, aki otthon még nem kevést is kaphatott. Biztos, hogy nem ítélem el, aki ezek után nem nyitja az ajtót az ilyen "szülőkre".
4/13 anonim válasza:
Apámmal nem tartom a kapcsolatot.
Nem én döntöttem így, hanem ő, mikor összeköltözött a mostohaanyámmal.
Onnantól kezdve a bátyja, a családja, a rokonai és én is megszűntem számára létezni, csak a nő-nő-nő.
Korábban őszinte, egyenes volt, most hazudozik, ígérget a semmire, leszarja a fejünket, elhallgat egy csomó mindent, nem látogat senkit a családból, stb.
Ez van... majd ne akarjon szívességet kérni, ha bajban lesz, mert senki nem fog neki segíteni - a nője holtbiztosan nem.
5/13 anonim válasza:
Egész gyerekkoromban terrorizált, testileg és lelkileg is rendszeresen bántalmazott, apám meg csak piált és tétlenül nézte, néha csatlakozott, néha csak röhögött a dolgon. Egész kamaszkoromban arra gyűjtöttem, hogy minél hamarabb leléphessek és felnőttként látnom se kelljen őket. Érettségi után költöztem el az addig megspórolt pénzemből egy olyan albérletbe, ahol rajtam kívül még heten laktak. Ennek már jóval több, mint 10 éve, azóta se láttam vagy beszéltem velük, az se érdekel, hogy élnek-e még, számomra nem emberek. Csak azért, mert valaki rokon, még nem érdemel különleges bánásmódot a szememben.
6/13 anonim válasza:
Apám gyerkkorom óta utált. Semmit nem csinálhattam. Pofázott már ha kitettem a lábam a szobábol. Azért is ha ettem vagy ittam egy korty vizet. Az utcán inkább máshol megy ha meglát. Anyám meg össze jött egy pasival pár éve. Összeköltöztek. Azóta nincs családja. Se karácsonykor se születésnapkor sose jönnek. Az unokáit is lesz@rja. Így maradtam szülök nélkül mert mind a 2 teszbrám magasról.
7/13 anonim válasza:
A vér szerinti anyám szétszedte a tesóm házasságát, aminek válás lett a vége. Aztán engem spécizett ki ez a jó anyám. Rövidre zártam a dolgot, megszakítottam vele a kapcsolatot. 4 éve nem beszélünk és soha nem is fogunk. Hogy jól jártam-e? Együtt vagyok életem nagy szerelmével, a házastársammal. Csak jól jártam. Szóval nemcsak az anyósok szarok, van szar anya is ! ! !
8/13 anonim válasza:
De van egy törvény, ami szerint a gyerek kötelezhető a szülőtartásra még akkor is, ha a szülő arra érdemtelen. Ezt hogy lehet kivédenie annak, aki meg akarja szakítani a kapcsolatot egy nárcisztikus szülővel?
9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem sajnos sehogy, maximum ugy, h nincsen törvényesen bejelentett munkabered, ergo akkor nem is tudod miből eltartani.
2018. aug. 4. 19:37
10/13 anonim válasza:
Köszi! És ha mondjuk pénzt nem tudnak vonni a fizetésből, akkor ehelyett a személyes ápolás, gondozás beletartozhat a szülőtartásba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!