Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar lefeküdni velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Eleinte minden oké volt majd 1-2 hónap után folyamatosan elutasít.

Ha romantikus vagyok, ha rámenősebb az sem válik be.

Beszéltem vele erről az elején akkor azt mondta,hogy napi egy az teljesen oké,most meg már a heti egyet is soknak tartja.

Kérdezgettem,hogy valami nem tetszik neki,nem jól csinálom,de mindenre azt mondta,hogy jó.

Közös képet sem akar feltölteni,mert korainak gondolja,de a szülők/ barátok ismernek.

Szerintetek mi lehet a probléma?

Válaszokat előre is köszönöm

(25 évesek vagyunk mind a ketten és 7 hónapja vagyunk együtt)

2023. aug. 8. 17:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Nem tart komolynak, ezért nem akar veled lenni! Jegyezzed el, huzzál az ujjára gyürüt, akkor másképp fog állni a dolgokhoz!
2023. aug. 9. 09:05
 32/42 anonim ***** válasza:
71%

A kozos foto feltoltesenek elutasitasabol, atmrra kovetkeztetek hogy egy masik pasi van mar nala a kepben.

Masba szerelmes ezert nem akar lefekudni veled.

Hagyd ott, vagy szenvedj kedved szerint

2023. aug. 9. 09:11
 33/42 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyok gondolatolvasó, de voltam hasonló helyzetben. Csak akkor a pasi nem is kezdmenyezett.

Egyszerűen lelkileg nagyon megtaláltuk egymást, és nagyon harmonikus, békés kapcsolatunk volt - igazából az volt életem legnyugodtabb időszaka. Viszont a szex nem ment, jó sem volt, és nem is kívántam. Nem tudtam FÉRFI-nak nevezni

2023. aug. 9. 09:21
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy részéről átment ez az egész érzés barátiba.

Tehát retteg hogy elveszít mint egy barátot, mert érzelmileg szüksége van rád (ezt durvábban úgy hívják hogy lelki szemetesláda), de szexelni már nem akar veled, mert nincs benne szexuális vágy.

Ha nincs semmilyen hormonális betegsége (pajzsmirigy probléma, vagy más hormon) akkor egyértelműen csak mint lelki társ kellesz neki.

Jó sok kapcsolatfüggő/társfüggő ember van aki nem is tudja magáról hogy az. Könyörögnek hogy ne hagyja el őket a párjuk (mert függők), de valójában nincs is a másik fél felé szexuális vonzalmuk vagy nem is szerelmesek, csak rettegnek attól hogy egyedül éljenek.

2023. aug. 9. 09:31
 35/42 A kérdező kommentje:

Kérdeztem tőle,hogy az előző kapcsolataiban is ilyen ritka volt a szex.

Végül inkább külön folytatjuk.

2023. aug. 9. 13:12
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

Érthető.

Kérdező, ha valóban meg tudtad lépni, hogy kiálltál magadért és meghúztad a határokat, nagyon nagy elismerés. Kevesebb ember teszi meg, mint hinnéd. És, bár még nem érzed, később, egy normális partnerrel biztos lehetsz benne, jól döntöttél.

2023. aug. 9. 13:27
 37/42 A kérdező kommentje:

Igazából olyan semleges érzés,nem rossz és nem is jó.

Szeretni még mindig szeretem,de nem tetszik ez a felszínesség.

Család,barátok előtt ölelés,csók meg minden,ha ketten vagyunk akkor ritka az ölelés és csók.

Lehet velem van a baj,hogy "sok" szeretetet igénylek vagy másnak sok.

De azért nem annak kéne örülni,hogy instán bekövettek 20-an, én inkább annak örülök,ha láthatom a szerelmem,majd egyszer bárki legyen is az.

2023. aug. 9. 13:40
 38/42 A kérdező kommentje:
Röviden,tömören elmondtam neki,hogy nekem ez az érzelem mentesség nem megy,ellenkezett,hogy hát szeret és ne hagyjuk ennyibe,aztán mondtam hogy belefáradtam és elvittem a cuccaim
2023. aug. 9. 13:45
 39/42 A kérdező kommentje:
Persze nem utolsó sorban mindenkinek meg szeretném köszönni,hogy felnyitottátok a szemem.
2023. aug. 9. 13:49
 40/42 anonim ***** válasza:
Ügyes és bátor vagy nagyon, gratulálok, jó döntés volt.
2023. aug. 9. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!