Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar lefeküdni velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Eleinte minden oké volt majd 1-2 hónap után folyamatosan elutasít.

Ha romantikus vagyok, ha rámenősebb az sem válik be.

Beszéltem vele erről az elején akkor azt mondta,hogy napi egy az teljesen oké,most meg már a heti egyet is soknak tartja.

Kérdezgettem,hogy valami nem tetszik neki,nem jól csinálom,de mindenre azt mondta,hogy jó.

Közös képet sem akar feltölteni,mert korainak gondolja,de a szülők/ barátok ismernek.

Szerintetek mi lehet a probléma?

Válaszokat előre is köszönöm

(25 évesek vagyunk mind a ketten és 7 hónapja vagyunk együtt)

2023. aug. 8. 17:55
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
98%

Keress mást!

Nem jó ez Neked.

2023. aug. 8. 17:57
 2/42 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hogy a fogamzásgátló miatt van, ha esetleg most kezdte szedni. Jól be tudja kavarni a hormonrendszert.
2023. aug. 8. 18:04
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó neki a szex, téged nem kíván, asszexuális.
2023. aug. 8. 18:04
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem passzoltok szexuálisan, avagy valamit nem akar elmondani.

Megoldás?

Ha már többször próbáltad megbeszélni, akkor elfogadod, hogy ennyi, avagy szakítasz.

2023. aug. 8. 18:06
 5/42 anonim ***** válasza:
79%
A fogamzásgátló tényleg közrejátszhat. Nekem a folyton szexelnék állapotból odáig juttatott, hogy már maszturbálni sem volt kedvem.
2023. aug. 8. 18:12
 6/42 A kérdező kommentje:

Nem szed fogamzásgátlót.

Ha ott is járnánk,hogy belekezdjünk az a válasz,hogy "majd reggel,majd este, majd kövi alkalomkor"

2023. aug. 8. 18:15
 7/42 anonim ***** válasza:
86%

Olyasmi elő szokott fordulni hogy eleinte a rózsaszínködös, hormongőzös időszakban nagyon megy a szex minden nap. Az újdonság varázsa, az ismeretlen felfedezése eleinte vonzóbbá teszi a másikat. Aztán ahogy kezd beállni a napi rutin, esetleg összeköltöznek a felek, jönnek a szürke hétköznapok, akkor szokott kiderülni hogy valójában kinek mekkora az igénye. Gond akkor van, ha a két fél valós igénye nem egyezik meg.

Én már olyanról is hallottam aki férjet akart fogni magának, addig aktív volt szexuálisan, de amint megtörtént az esküvő, terhes lett, onnantól nulla szex. És még csak le sem tagadta, hogy ő "csak" gyereket akart. Hát sajnos ilyen is van.

2023. aug. 8. 18:17
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellesz neki. Vagy elfogadod, vagy keresel mást.
2023. aug. 8. 18:19
 9/42 anonim ***** válasza:
69%

Majd kövi alkalomkor xD

Ezzel nem mondott hülyeséget :D Legjobb válasz elutasításra.

Szerintem ez off. A képfeltöltés tagadása meg csak rátesz a szexuális hiányra.

2023. aug. 8. 18:28
 10/42 anonim ***** válasza:
92%

Nincs megfelelesi kenyszere

Sokan szexelnek csak azert hogy ne legyenek kidobva

2023. aug. 8. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!