Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító ha a barátnőm úgy akar velem lefeküdni hogy megvan neki?
A barátnőm mindig olyankor szeretne leginkább lefeküdni velem mikor megvan neki.
Nem szokott látszani rajta, nem változik meg a személyisége, (szerencsére) nincsenek fájdalmai, vagyhát nem szokott sehogy se panaszkodni így nem tudom előre
Aztán egy kis csókolózás, tapizás után az ágyon mikor lemegyek hozzá az arcommal... Az a látvány fogad.
Szerintem taszító szex közben, neki is mondtam de azt hajtogatja hogy ez normális és rajtam kívül senkit nem zavarna ilyen szituációban
Tényleg csak nekem zavaró? Ti hogy álltok ehhez?
Egy éve vagyunk együtt, együtt lakunk
22 F
Szerintem is undorító, és nem is egészséges.
32N
Az én páromat nem zavarja. Mensi közben is megdug.
Én nyilván szólok neki előre hogy megvan, így nem téved oda a szája.
22N
Hát elég hányinger, de ő tudja. Csak aztán azon se csodálkozzon, ha megundorodsz tőle egy életre.
N
#4, nagyon szerencsés barátnőid lehettek ha 3 nap alatt lezajlott nekik, de nekem pl 6 napig simán tart. És sokan így vagyunk vele.
Egyébként mi szexelünk ilyenkor is, viszont ő mindig tud róla hogy megvan nekem, nem tudom, szerintem egy kapcsolatban főleg ha együtt is élünk, természetes hogy tud róla a párom. Viszont ilyenkor szájjal nem engedném oda az tuti, ő se csinálná, na ez undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!