Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar lefeküdni velem a barátnőm?
Eleinte minden oké volt majd 1-2 hónap után folyamatosan elutasít.
Ha romantikus vagyok, ha rámenősebb az sem válik be.
Beszéltem vele erről az elején akkor azt mondta,hogy napi egy az teljesen oké,most meg már a heti egyet is soknak tartja.
Kérdezgettem,hogy valami nem tetszik neki,nem jól csinálom,de mindenre azt mondta,hogy jó.
Közös képet sem akar feltölteni,mert korainak gondolja,de a szülők/ barátok ismernek.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm
(25 évesek vagyunk mind a ketten és 7 hónapja vagyunk együtt)
Ez a baj,hogy nem most romlott el,hanem az első 1-2 hónap volt az amikor több volt az együttlét.
Onanntól kezdve kb. semmi.
Hiába kérdezgettem mindig ugyan az a válasz.
Lehet azzal rontom el,hogy így is bármit megteszek neki?
Egyszer szóbahoztam a szakítást és sírva fakadt,hogy nem akar elveszíteni.
Persze nem ez volt a téma,hanem valamiben nem értettünk egyet.
Ha veszekszünk is mindig elmondja,hogy nem akar elveszíteni.
Színjáték lehet?
Vagy csupán ő nem akar szakítani,hogy én legyek a "rosszfiú"?
Kérdező, tudom, szerelmes vagy, ezért finoman fogok fogalmazni. Objektíven:
Van egy pasi, aki mindent megtesz nekem és még szét se kell tennem a lábam neki. Kvázi úgy használom ki, ahogy akarom, mert egy kis bőgés után újra szent a béke, és továbbra is megkapok mineent. Ugye mekkora biznisz?
Na, ezt teszi most veled a csaj. Nem tudom szakítottál e már, de az általában azért történik, mert legalább az egyik félnek nem felel meg a kapcsolat. Mindegy, hovy mit akar a másik. Ha valami nem felel meg, nem csinálom. Hiába szeret. Attól még nekem nem lesz jobb.
Vagy másik példa: dolgoznál olyan munkahelyen, ahol ostorral vernek? Fáj és $zar dolog, de nem mondasz fel, mert a főnök úgy kedvel.
Ugye, hogy logikátlan? Na, kb így van ez most a kapcsolatoddal is.
Ennyi idő után még bőven a rózsaszín ködben kéne szétszexualizálni egymást, nem pedig nyugger üzemmódban tengődni és csicskulni a csajnak.
Szóval ti kérdeznétek tőle vagy beszélnétek vele?
(Ha igen,mit?)
Vagy a szakítás lenne a legjobb módszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!