Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar lefeküdni velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Eleinte minden oké volt majd 1-2 hónap után folyamatosan elutasít.

Ha romantikus vagyok, ha rámenősebb az sem válik be.

Beszéltem vele erről az elején akkor azt mondta,hogy napi egy az teljesen oké,most meg már a heti egyet is soknak tartja.

Kérdezgettem,hogy valami nem tetszik neki,nem jól csinálom,de mindenre azt mondta,hogy jó.

Közös képet sem akar feltölteni,mert korainak gondolja,de a szülők/ barátok ismernek.

Szerintetek mi lehet a probléma?

Válaszokat előre is köszönöm

(25 évesek vagyunk mind a ketten és 7 hónapja vagyunk együtt)

2023. aug. 8. 17:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy minden jó, csak nincs szex meg nem tudtok a problémáitokról érdemben kommunikálni. Ideális kapcsolat.
2023. aug. 8. 19:51
 22/42 A kérdező kommentje:

Ez a baj,hogy nem most romlott el,hanem az első 1-2 hónap volt az amikor több volt az együttlét.

Onanntól kezdve kb. semmi.

Hiába kérdezgettem mindig ugyan az a válasz.

Lehet azzal rontom el,hogy így is bármit megteszek neki?

2023. aug. 8. 20:30
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, igen, elrontod. De nem azzal, hogy megteszel mindent, hanem azzal, hogy rossz embernek/nőnek.
2023. aug. 8. 20:32
 24/42 A kérdező kommentje:

Egyszer szóbahoztam a szakítást és sírva fakadt,hogy nem akar elveszíteni.

Persze nem ez volt a téma,hanem valamiben nem értettünk egyet.

Ha veszekszünk is mindig elmondja,hogy nem akar elveszíteni.

Színjáték lehet?

Vagy csupán ő nem akar szakítani,hogy én legyek a "rosszfiú"?

2023. aug. 8. 20:39
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tudom, szerelmes vagy, ezért finoman fogok fogalmazni. Objektíven:

Van egy pasi, aki mindent megtesz nekem és még szét se kell tennem a lábam neki. Kvázi úgy használom ki, ahogy akarom, mert egy kis bőgés után újra szent a béke, és továbbra is megkapok mineent. Ugye mekkora biznisz?

Na, ezt teszi most veled a csaj. Nem tudom szakítottál e már, de az általában azért történik, mert legalább az egyik félnek nem felel meg a kapcsolat. Mindegy, hovy mit akar a másik. Ha valami nem felel meg, nem csinálom. Hiába szeret. Attól még nekem nem lesz jobb.

Vagy másik példa: dolgoznál olyan munkahelyen, ahol ostorral vernek? Fáj és $zar dolog, de nem mondasz fel, mert a főnök úgy kedvel.

Ugye, hogy logikátlan? Na, kb így van ez most a kapcsolatoddal is.

Ennyi idő után még bőven a rózsaszín ködben kéne szétszexualizálni egymást, nem pedig nyugger üzemmódban tengődni és csicskulni a csajnak.

2023. aug. 8. 20:48
 26/42 A kérdező kommentje:

Szóval ti kérdeznétek tőle vagy beszélnétek vele?

(Ha igen,mit?)

Vagy a szakítás lenne a legjobb módszer?

2023. aug. 8. 21:29
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Én ettől már nem kérdeznék semmit. Manipulál ezerrel, lebukott, ennyi. Ezek érzelmi élősködők, nők és férfiak között is rengeteg ilyen van.
2023. aug. 8. 21:51
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Manipulál ahogy nem szégyelli. Szakíts, és ne hasson meg a sírás, ebben az esetben egy kicsit sem. Ha annyira nem akar elveszíteni, akkor szeretne ölelgetni is, maximum akkor nem ha esetleg terhes, de gondolom ez már kiderült volna.
2023. aug. 8. 21:59
 29/42 A kérdező kommentje:
Neeem,nem terhes.
2023. aug. 8. 22:09
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék. Ez nem egy módszer, hanem az egyetlen élhető megoldás, mert nem hajlik semmi felé. Igaz, utoljára megkérdezném, mi nem jó. Megmondanám neki, hogy ez az utolsó alkalom, amikor őszinte lehet velem. Beszélnénk, végül pedig közölném, hogy ez nem működik éa legyen vége.
2023. aug. 8. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!